![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sal la toti! As dori sa-mi spuneti sau sa-mi da-ti si mie un program de monitorizare permanenta a tastaturii.Am cautat pe net si nu am dat decat de trial-uri si kestii aiurea.Astept sugestii! P.S.:Stiti bine pentru ce imi trebuie! Multam' fain!
__________________ Forever In Sorrow,Without My Angel ... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Bun, mai scade 9% din el :P Ma indoiesc ca angajatorii de care spui tu sa aiba prea multi clauze incluse in contractul cu angajatii, care sa le permita la logheze ce tasteaza acestia -- asta incluzand, bineinteles, parole, coduri de acces si alte informatii la care nu au dreptul sa aiba acces
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Si cum locurile alea de munca unde se manevreaza secrete militare si industriale constituie majoritatea covarsitoare a locurilor de munca din romania... Si, btw, tocmai in domeniile de care pomenesti (militar, industrial) e un risc de securitate sa se inregistreze, sa zicem, parolele cu care accesezi cutare locatie unde se afla documente secrete sau te autentifici la cutare server sau semnezi digital cutare mail. Sau sa dau alte exemple? Care e justificarea ca administratorul de retea sa aiba parolele de care pomeneam mai sus? Sau sa aiba parola cu care contabila se autentifica la serverul unei banci? Sau cu care un angajat X face o achizitie pe internet cu cardul firmei? Asta trecand peste datele cu caracter personal pe care inevitabil unii mai sunt uneori nevoiti sa le foloseasca la lucru, dar care nu sunt decat pentru ochii cui are dreptul sa le vada.
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Vorbeam INCLUSIV de legislatia romana, daca nu chiar in primul rand despre asta. Poate ai pierdut din vedere faptul ca asta este un site romanesc. Oricum, este valabil si pentru alte tari. Get a brain! Dixi.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Monitorizare tastatura krypta: Si care este relevanta legislatiei romane pe threadul asta? De fapt care este relevanta legislatiei de oriunde pe threadul asta? De fapt care este relevanta a ceea ce spui dumneata pe threadul asta? Ontopic: monitorizarea tastaturii se poate realiza cu ajutorul unei camere de supraveghere. Ai vreo alternativa sau...doar vorbesti in engleza despre legislatia romana? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ONtopic, for brain-dead people: free keylogger download - Google Search OFFtopic (relativ), pentru stiller: Monitorizare cu ajutorul unei camere de supraveghere? Aia numai daca monitorizatul este unul care abia invata sa tasteze, altfel poti sa fii matale sanatos si sa monitorizezi 17 luni la rand.... si dup-aia sa stai sa te uiti la ce-ai monitorizat. Si relevanta este destul de mare, zic eu, in conditiile in care initiatorul threadului a spus "P.S.:Stiti bine pentru ce imi trebuie!". Daca nu te duce mintea, e vina naturii, nu a mea. Si mai departe, observ ca tot tu esti cel care dupa ce ca n-a venit cu nimic on-topic pana acum, postezi aberatii pe care as exagera daca as spune ca le-ai gandit inainte de a le scrie. Faptul ca am continuat sa postez probleme ce tin de legislatie se datoreaza doar greselii de a ma prinde in jocul tau stupid. Si, in final, relevanta legislatiei romane pe threadul asta este aceeasi care este si in restul forumului. @SF: Mai scobeste si tu dupa chestii care se refera la protectia datelor cu caracter personal si a secretelor de serviciu. Nu de alta, dar nu scrie niciunde nici ca nu ai voie sa te uiti la parola de mail pe care o am pe serverul MEU. Si acum chiar ca am terminat de tot, nu are rost sa ma enervez pentru oricine si sa-mi pierd timpul aiurea cu niste cauze pierdute. PUNCT
|
| | #15 (permalink) | ||
| MONITORIZÁ, monitorizez, vb. I. Tranz. A supraveghea prin intermediul monitorului2 (2) sau al altui aparat specializat. – Monitor2 + suf. -iza (după engl. monitor). Sursa: DEX '98 | Trimis de LauraGellner, 4 Jun 2004 | Daca pentru dumneata a monitoriza si a retine intr-un fisier input-ul efectuat de la tastatura e tot aia, ce pot sa zic, ma bucur ca sint un retard si ca eronez profund. off: Da, te-ai pirlit cam usor. Nu-i nimic, din greseli se-nvata. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Imi calc din nou cuvantul, deh. Monitorizarea nu presupune neaparat un monitor = televizor sau ceva similar. Monitorizarea comunicatiilor, ca sa dau un exemplu pe care sa-l poti pricepe pana si tu, presupune cu totul altceva decat filmarea sarmei prin care acestea se desfasoara! Ti-a scapat cumva sensul nr. (2) din citatul pe care l-ai dat? Pe de alta parte, daca suferi de nevoia de a-i corecta pe altii, ar fi macar indicat sa folosesti cum trebuie limba romana. Dar in momentul in care folosesti verbul "a erona" (corect: a gresi; din francezul "errer" s-a importat in limba noastra doar "errone", sub forma lui "eronat") si te declari "retard" (corect: retardat), mai pot oare avea vreo pretentie de genul asta? In concluzie, ai dreptul (garantat de Constitutie, ca sa ma leg iar de legislatie) SA TACI.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |