![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am castigat de la Star Chips un iPod Nano, toate bune si frumoase, ajung acasa, bag CD-ul, instalez iTunes, ii dau restart la PC, si cand sa intru in iTunes o frumoasa eroare cu "Send | Don't Send". Zic ma o fi ceva cu iTunes-ul de pe CD, descarc frumos ultima versiune de iTunes de pe site-ul lor, instalez si aceeasi eroare . De ce, ce fac gresit, ce e gresit in toata povestea asta???Aparatul e bun pentru ca il conectez la PC mi-l arata ca "Removable Device", imi arata cat are, dar nu stiu daca se pot pune melodiile direct pe el pentru ca nu are vreun folder ceva gen Music, Audio sau ceva de genul... PLS!!! HELP ME!!!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu. Nu poti pune melodiile direct pe el. Daca iTunes nu vrea, incearca cu Anapod Explorer. Nu este gratuit, dar....
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
... singura chestie care am vazuto fiind trial e ca nu pot transfera mai multe melodii odata, in rest mai e ceva ce ar trebui sa stiu ?
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Offtopic, mie iTunes mi se pare o prostie sinistra. In afara de Anapod Explorer, exista vreo alternativa gratuita de a transfera melodii pe iPod? Pentru ca, sincer, de cateva ori pana acum mi-a trecut prin cap sa-mi cumpar un nano, si de fiecare data am renuntat cand am ajuns cu gandirea la "hmm.. si tre' sa instalez iTunes?!"
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
eu recomand XPlay pentru ca are integrare in Explorer si poti sa copiezi melodiile via copy/paste pe Ipod Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
te sfatuiesc sa nu folosesti iTunes versiunea 7..are buguri si mici defectiuni.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Aquashark - you made my day. imi revizuiesc opinia, si eu recomand Xplay Bonez - daca vrei sa iti cumperi mp3, iti recomand asta. arata la fel de frumos ca un nano, aproximativ aceeasi marime, dar il intrece la orice. nano-ul a ramas in urma, nici macar nano G2 nu a preluat stafeta .
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. Last edited by SeikQ; 31-10-2006 at 22:40.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da, dar XPlay-ul expira in 15 zile... Anapod-ul fiind trial nu pot transfera mai multe melodii odata dar macar nu expira .... Deocamdata raman la Anapod si vad ce fac si cu XPlay-ul... ![]() Multumesc frumos pentru info
|
| | #10 (permalink) | ||
|
INcearca ml_ipod(plug-in 4 winamp) : Publisher's Website ml_ipod The Winamp iPod plugin (aka ml_ipod) is a plugin for Winamp. It allows you to manage your iPod from within the Winamp media library. It supports all kinds of iPods, from the classic first generation iPods, to the iPod shuffle and the latest models. Uite Link: ml_iPod (Winamp iPod Plugin) - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.com | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mdea... a expirat si Anapod Explorer, iar WinAmp iPod Plugin nu imi vede iPod-ul... ![]() Deci, alte programe??? ![]() LE: Versiunea 2.00 a lui iPod Plugin cica imi vede iPod-ul dar nu il pot accesa sub nici o forma...
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 Last edited by Angel 5; 16-11-2006 at 12:30.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ba plug-in-ul ala de winamp functioneaza destul de bine. vezi ca toata "invarteala" o faci din Media Library a winamp-ului
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
... dar nu pot accesa iPod-ul, si nu stiu de ce??? Mi-am reinstalat chiar si WinAmp-ul si tot asa...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |