![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| împărţire memorie între utilizatori
la un calculator sunt doi utilizatori, ambii au drept de administrator. partiţia D are 70 de giga. se poate cu resusele din Windows să fac acces limitat la, să zic, 10 giga pentru unul din utilizatori? celălalt utilizator să nu poată şterge nimik din cei 10 giga. Nu vreau să fac o altă partiţie. dacă nu se poate cu resusele windows spuneţi-mi alte soluţii software vă rog.
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
quota management tine cont de orice user numai ca nush sigur daca oricare dintre administratori poate modifica setarile.
__________________ "Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui." Jonathan Swift | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
nu parolă, ci rezervare a 10 giga pentru un utilizator. dar văd că nu am aflat răspuns, adrian222 zi-mi un soft de parolare, dar care să interzică şi ştergerea directorului în cauză.
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |