![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema MS Office...
Am un prieten care mi-a zis ca are urmatoarea problema: sistemul lui e perfect stabil cu exceptia unui singur program MS Office. Buun am zis, sa vedem. Mers la el testat absolut tot: memorie, procesor, placa video, sursa. Jocurile merg fara nici o eroare, toate celelatle aplicatii ok. Deschid un document cu MS Word si pac...eroare. Se inchide apoi apare chestia cu Send sau nu. Apare un cod de eroare de care nu am putut afla nimic pe google. Nu pot sa-l postez acum pentru ca nu sunt la el. Configuratia: Placa de baza Abit 754, Sempron 2600+ sau 2800+ nu mai stiu exact de care, sursa Chieftec, placa video GeCube Radeon 9550, hdd sata seagate 80gb, 512mb RAM Geil. Pe sistem nu s-a facut OC sau altceva. Am incercat toate variantele posibile de Office si nimic. SO instalat pe curat si nimic. Nu mai stiu ce sa-i mai fac. Poate stiti voi...
__________________ Binele este fragil!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca este cazul aici, dar programele fara licenta mai fac chestii d-astea.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Poate are legatura, poate nu - aseara am stat cu un nene si noul lui laptop Gericom (mega-cah), care laptop in anumite situatii ii traznea o eroare ciudata, de care nu am mai auzit, si care aparea in principal la utilizarea WMP (si 9 si 10). Nu am avut ce face si am pus un LiveCD cu Mepis, care la Grub are si un memtest. L-am rulat de curiozitate si am avut bafta sa vad ca ii da erori. L-am trimis fain-frumos cu laptop si CD la service.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| A reinstalat toate versiunile de la XP pana la 2003 si cu toate face la fel.
__________________ Binele este fragil!!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |