![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Program de recuperat date
Am sters accidental la birou niste spreadsheeturi de luna trecuta crezand ca le am pe un backup...si nu le mai gasesc. Le-am dat si empty in bin....cu ce as putea sa incerc sa le recuperez ?
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
in primul rand nu mai scrie nimic epe partitia respectiva. Daca e "C" atuci scoate HDD-ul si pune-l pe alt calculator pe care instalezi un soft de recuperare de date cum ar fi cel de la Data Recovery | Email Data Recovery by Ontrack am folosit cu succes si Norton UnErase ... sau un utilitar free : Restoration 2.5.14 download | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu am folosit GetDataBack for NTFS cu rezultate bunicele....
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
uh mersi mult...am oprit calcu d-abia acu (desi nu am scris nimic pana acu pe el) si incerc acu . mersi mult
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Brasov - RO | Filescavenger Cu Filescavenger, de pe o partitie de30Gb care a fost stersa de tot (nici partitia nu se mai vedea....) am scos aprox. 40Gb (si fisiere sterse cu cateva zile inainte)
__________________ 20D + 24-70 F2.8 L + 50 F1.4 + 580EX La anu' de vanzare 17-85 IS. Perspective, tot la anu': (70-200 L F2.8) si (17-40 L sau 16-35 L) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cred ca omu poate avea dreptate. Acum ceva ani am dorit sa recuperez niste arhive *.ace. Din pacate nu am putut recupera arhivele, dar culmea am recuperat documente word vechi de un an. Unde au putut sta acele fisiere, nu imi dau seama ca partitia aia mai mereu era in LOW DISK SPACE
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |