![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | cred ca il arunc pe geam
salut...sunt nou pe aici si normal ca am si io o problema...am si un calc mai vechi( un k6 II la 500Mhz, 128 Sdram, placa video de 32) destul de slab... Ideea e ca i-am luat acuma un hard de 40 Maxtor si ash cam vrea sa il fac si pe el sa mearga... dar nu prea pot. nu pot sa instalez nimica pe el. la windows 2000 si XP imi da missing NTDLR please restart iar la 98 imi da pe acolo niste semne ciudate, zice ceva de floppy ( pe care l-am deconectat ca ma enerva mesajul ala si credeam ca de acolo o fii...) In fine nu mai stiu ce sa ii fac...credeam la inceput ca nu imi suporta XP-ul pe el si ca e bulit CD- ul boot-abil de 98 da' de unde...k am luat altele de pe net si...nimica...tot la fel face...M-ar interesa sa instalez in special macar 2000 pe el, dar dupa ce copieaza, formateaza si cere restrtul (deci dupa primul restart) si dupa ce ii bag optiunea normala de boot- are imi da messajul ala pe care nu il mai suport cu NTDLR... HELP pls( dau o bere pt cei care sunt din Buc sau Craiova...) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
Cred ca nu-ti recunoaste corect Hdd-ul Maxtor. Lasa-l singur pe un cablu ide, eventual schimba cablul. Dupa primul restart, selectezi din bios optiunea de boot de pe HDD, poate il pacalesti asa. Daca reusesti totusi sa instalezi Win 98 poti sa-ti faci pe urma upgrade la XP | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Uita'te in BIOS si vezi cum iti configureaza HDD'ul. Da'i auto detection, dupa care du'te in standard cmos setup si pune'l pe manual, parametrii pe care ti i'a detectat BIOS'ul si access mode - LBA. Ar trebui sa il vada corect, eu am bagat 40GB intr'un sistem Pentium 1 Fujitsu si l'a vazut foarte frumos, atat ca l'am partitionat si formatat pe alt calc.
__________________ ma lasati odata cu regulile voastre de semnatura??? 0722 977 927, 0771 566 055 atat ajunge. acu e bine? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |