![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
salut, sunt nou pe forum, asta e primul meu post. am tot cautat (si nu am gasit) un program care sa ma ajute sa trantesc un joc din cap in picioare. de mic copil am fost atras de jocuri video, iar acum visul meu a deveni sa creez unul. deci, ca sa va lamuresc. nu sunt chiar expert in c++, c#, visual basic, 3D studio max samd... adica programe care trebuiesc pt creearea unui joc cat de cat... asa ca am optat pe ideea: grafica 2D, dar super grafica cu animatii si atmosfera cum trebuie (si nu FLASH!!! ala se misca cu incetinitorul!!!), adica un joc gen LOMAX si ca altele care numi vin in minte acum. (sa va dau un exemplu). cine are ceva... sami dea ori link ori ID de mess ca al meu nul mai postez prin forumuri de cand am fost hackerit. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
sa stii ca chiar nu sunt manelist, sunt chiar anti, miam facut useru intro vreme cand nu aveam imaginatie, asa ca va rog daca postati off-topic nu mai postati deloc. pace. repet: link, daca nu... gasim cumva cum sa luam legatura. ID-ul meu nul mai dau ca ultima data cand am facut asta am fost pradat.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
game editor... ia dal incoace... dati fratilor orice chiar si 3d, tot ce vreau e sa aiba un engin iute ca focu si cu cat lucrez la el cu atat sa iasa grafica buna! luati de aici nicolaegutzabeat@yahoo.com dati add toti care ati citit topicu asta sa nu ziceti ca ati intrat degeaba. vb pe mess. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |