![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Deci am urmatoarea problema: cateodata cand dau sa vad imaginea de asteptare 3D, ce in care se misca logo-ul de la Windos imi da erroare zicand ca ss3dfo.scr a trebuit sa se inchida blabla Sent/Don't Sent. Am formatat C: de nush cate ori, am instalat versiuni diferite de DirectX, am instalat drivere diferite de la placa video, am ramas fara idei...Ce o avea? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pai la cate informatii ai dat numai mama omida poate ghici ce se intampla acolo...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
![]() P.S. Scuze pt. ceea ce am zis inainte, dar credeam ca faci misto de mine...Vad ca nu e asa... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Citit de la inceput of-ul tau.Nefiind "expert"...+atins de "bun simt" nu am intervenit ...desi banuit ca este Win-ul...dar deoarece zici ca l-ai schimbat....+ driverele ...si tot asa face...PARE logic ca este placa video (CUM SPUN ANTEVORBITORII MEI)
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |