![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Boot problem
Am un HDD Maxtor de 120 GB care nu mai vrea sa boot-eze. Vreau sa instalez win xp, copiaza el ce copiaza la inceput dau restart si.... "please insert boot disk..." bla bla bla. Am umblat si in BIOS, nimic. Am gasit o rabla de Maxtor la 6 GB pe care am instalat win-ul. Chestia e ca as vrea sa scap de el pana imi iau HDD nou si vrea sa stiu daca se poate sa dau boot de pe un CD. Pur si simplu doar boot (n-am floppy). Sa instalez win-ul pe HDD mare care nu booteaza si de cate ori aprind calculatorul sa am CD-ul si sa boot-ez de pe el.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com Last edited by Mitzone; 13-12-2006 at 00:18.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
chiar nu m-am uitat. Da' stiu ca mai am 110 GB din 120. Am facut-o asa pt ca nu stiu cati MB sunt stricati la inceputul HDD-ului. Are bad-uri cred. Da chiar si asa... cum fac un CD de boot?
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
acum da. HDD-ul meu vechi de 120 GB (acum 110 GB) (ideea era ca avea ceva probleme cu master boot or somethin') si cel care am facut rost de el de 6 GB pe care am win-ul, da' care se misca ca un rahat (5600 rpm cred). La instalare am dat format si pe FAT32 si pe NTFS si nimic. Din cat am reusit si eu sa citesc de pe net, cica problema ar fi de la "master boot" (wtf??), adica acele cateva clustere de la inceputul HDD-ul necesare pt bootare, probabil stricate acum. Acum vin sarbatorile si nu prea imi arde mie de calculatoare' (d-aia nu imi cumpar HDD nou) da as vrea sa se miste ceva mai bine, nu sa cârâie in continuu si sa se miste de 2 lei. Asa ca 1 luna de zile as fi multumit daca as afla daca si cum se poate face un CD de boot. Acele cateva chestii necesare pt boot si atat.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
baga swap file pe ala de 110.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Am mai multe de schimbat la calculator, printre care si sursa. Am luat un virus acum 1 luna care nu stiu ce mi-a facut dar de cand am dat format la HDD-ul de 120 nu imi mai functioneaza boot-ul, nu pot sa folosesc decat maxim 2 cabluri de alimentare, nu imi mai functioneaza slotul de la placa video (am incercat mai multe placi video), deci acum sunt pe cea integrata. Vreau sa am HDD-ul de 120GB si writer-ul. Am mutat swap-ul pe cel mare si se misca mult mai bine, dar nu mai aveam writer. Trebuia sa mut datele de pe un HDD pe altu sa sting calc sa bag writerul....bla bla. Pana in ianuarie cand imi voi lua unul nou nout vreau sa stiu daca se poate totusi face un CD de boot. Google nu m-a ajutat de loc sau poate nu am cautat eu destul. Oricum, e bine de stiut daca se poate. E clar ca acel virus mi-a afectat rau de tot placa de baza, da' acum ma folosesc si eu de ce am pana mai strang niste cash pt unu nou.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
exact. Sa am win-ul instalat pe HDD-ul de 120 si sa boot-ez de pe un CD. Sa nu imi mai zica "No boot device found please insert boot disk....bla bla bla" Asa face cand vreau sa instalez win-ul. Copiaza la inceput acolo (unde are imaginea albastra) si cand isi da restart nu vrea sa boot-eze.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am intrat in Partion magic si am vrut sa incerc din nou sa instalez win-ul. Am vrut sa creez o partitie de 10 GB pe care sa instalez win-ul (ca sa nu pierd tot). Am creat un spatiu liber nealocat de 10 GB dupa care am vrut sa creez partitia si am primit urmatoarele mesaje. Partitia am pus pe primary. In primul caz cand partitia trecea de 9 GB cica n-ar fi bootabila si in al doilea caz cand era mai mica de 9 Gb ( am pus 8) nu imi mai aparea mesaju cu "may not be bootable). Vedeti imaginile si sa-mi spuneti si mie ce inseamna mesajul ala cu 1024 cylinder
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |