![]() |
| | #1 | ||
| Guest | Problema Ypops! & Outlook 2007 De ceva vreme folosesc outlook, mi se pare destul de practic si nu am chef sa ma complic cu alte programele de verificat mailul.. Recent am trecut pe outlook 2007 (odata cu office 2007). Am 3 conturi de mail care le verific cu outlook: Yahoo, Gmail si unul platit... Default account e yahoo, si ca sa-l pot verifica cu outlook folosesc un third party software , ca sa zic asa (recomandat tot de cineva de pe aici). Totul mergea bine la inceput, dar de la o vreme a inceput sa o ia razna. Ma prompteaza uneori pt parola la account ul de pe yahoo. I-o scriu, bifez casuta "remember" si dupa 1 ora 2 sau cand are el chef iar face asa.. Stiu ca la un moment dat (din nu stiu ce motiv) imi ceruse parola pt toate 3 account-uri....dar dupa aia doar la yahoo imi face figurina asta... Nu cred sa fie ceva de la ypops, nu am modificat nimic la el intre timp, si nici nu prea ai ce configura la el. Doar ca am schimbat providerul. Ceva idei? | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Idee cum sa rezolvi propriu-zis problema n-am, dar o alternativa ar fi Mozilla Thunderbird. | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | de vreo 2 saptamani am probleme cu ypops. a mers perfect pana acum, dar nu reusesc sa trimit mailuri. am urmatorul mesaj | ||
|
| | #5 | ||
| Vezi in configuratie la Outlook sau Ypop ce server de SMTP e ales...
__________________ Bigb | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | asa este... | ||
|
| | #7 | ||
| Cauta o verisune noua atunci.
__________________ Bigb | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |