![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Constanta | Internet explorer 7 schimba aspectul pe display-ul CRT?
Am o intrebare pt cei care si-au instalat de curand IE7: Dupa instalarea IE7, imaginea pe ecranul CRT-ului s-a schimbat semnificativ, in sensul ca a devenit "mozicata" ca sa zic asa. Mai concret, display-ul CRT-ului (care la mine are un punct de 0,2 si se vede "lacrima") a inceput sa arate ca un display LCD, in special la litere. Pur si simplu arata de parca ar avea probleme de focalizare. La un moment dat am instalat "Clear type" de la Microsoft, de parca as fi avut LCD. S-a imbunatatit nitel dar tot arata a LCD. Am avut impresia ce e doar o parere si am revenit la setarile dinainte de instalare (IE 6). Dupa alte vreo doua incercari, am ajuns la concluzia ca nu mi s-a parut. Ecranul se vede semnificativ diferit. Acum sunt inapoi pe IE6 si se vede perfect, deci exclus probleme de hardware. Sa fie IE7 gandit in ideea utilizarii predominant pe LCD? Mi se pare o absurditate. Sau s-au gandit ca asa te obliga sa instalezi si alte gaselnite Microsoft, de genul celei specificate mai sus? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
E activ Clear Type pe IE7 chiar daca e dezactivat din Control Panel. Nu stiu cum se dezactiveaza si in IE7, cert este ca este enervant (eu am LCD si tot nu imi place).
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Constanta |
OK, multumiri PigBrother Mai incerc odata. Chiar si imaginea atasata de tine are aspectul ala mozaicat, de "fagure". E un PrtScr dupa LCD? la mine, chiar si pe CRT, pe langa faptul ca aspectul in sine e mozaicat, parca si literele sunt mai spalacite cu IE7/ | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Aspectul mozaicat apare de la pierderea din calitate a pozei originale (BMP) in Jpeg si este absolut normal. Daca posta print screenul original in BMP se vedea perfect. Alta cauza ar fi setarea desktopului in 16 biti (desi nu cred ca este cazul).
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |