![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Ma mira mult o chestie,eu unul nu cred ca e normal sa faca asa ceva dar va spun ce anume: Cand activez Windows Task Managerul si intru la Performance,daca fac un Drag la fereastra aceasta imi arata la CPU Usage 100% iar cand ma opresc scade procentul."Doar pt miscarea unei ferestre sa foloseasca atata?".Tind sa cred ca are o problema PC`ul insa daca ma puteti ajuta sa`mi spuneti daca si voi patiti la fel,macar sa compar...sa stiu ca al meu are ceva.(mai vreau sa precizez ca si dupa o formatare si instalare de OS win xp sp2 aceeasi chestie)Multumesc!
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Acolo unde-s spike-urile alea de 50% am invirtit fereastra ca apucatul pe ecran. ![]() In rest la un drag normal urca si la mine pe la 20-25%. Asa o fi nu m-am strofocat sa-mi dau seama daca e OK sau nu. LE: Am mouse pe PS2.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... Last edited by burebista; 16-12-2006 at 17:09.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
La mine urca pana la 20-30%
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
![]() am invartit fereastra ca elicea de avion. ![]() n-a urcat la 100%, 80% cel mult. (Barton 2500+, standard, fara OC) spike-ul de 100% e de la paint. ![]() USB sucks?
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sunteti defecti la mine cu mouse pe USB nu am putut urca incarcarea procesorului peste 28% pe sistemul din profile, si mai am deschise 4 ferestre IE, Winampu' canta si µTorrentu' downloadeaza. Oricum constat aparitia inca unui thread din categoria "ma doare mintea, va rog scarpinati-ma".
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| bau_bau646 mi-ai dat o idee. ![]() In poza primele doua spike-uri sunt cu proc-ul la 2GHz, iar urmatoarele doua sunt cu proc-ul la 800 MHz iar ultimul tot la 2GHz. Poate unul mai destept ca mine trage o concluzie. ![]() Da Cosmine, ma doare tare.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
bai...toti va dati cu parerea ....dar nimeni nu l-a intrebat pe saracul om (BlackFlame) ce configuratie are la pc....cata memorie si ce procesor, Burebista cel mai tare...da poza la task manager dar se lauda ca are dualcore si 1GB de memorie...cred si eu sa nu se duca mai mult de 10% cat de mult ai ameti fereastra aia.... eu am un Barton la 2600+(2220mhz overclock) si 512ramDDR400 si se duce lejer la 80-90%cand ametzesc putin fereastra aia cu task-ul Last edited by surcelcatalin; 18-12-2006 at 23:31.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |