![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele | Am pierdut date de pe un HDD USB. Cum pot recupera ?
Sint convins ca au fost destui in situatia mea. Dar cand te loveste, e tare rau. Am un HDD USB de 200 GB si am vrut sa instalez Windows-ul. Din greseala (piaza rea?) am lasat HDD-ul conectat si la instalare, Windows-ul m-a intrebat pe care drive sa instaleze ? Am unul intern si cel extern. Am dat sa stearga partitiile de pe ambele, fara sa fiu atent la ce fac, crezand ca am un singur HDD conectat (cel intern, care oricum trebuia formatat). Dupa ce am instalat Windows-ul (pe HDD-ul care trebuia, adica cel intern), am observat ca HDD-ul USB nu mai e vazut. Am vazut ca nu are partitii definite si atunci am observat ce s-a intamplat. Stiu ca Windows-ul nu a scris nimic pe el, in afara stergerii partitiei. Fisierele ar trebui sa mai fie acolo. Am incercat cu Active Partition Recovery, dar cred ca mai rau am facut. A descoperit partitia stearsa, a dat recover, a spus ca a facut-o cu succes, dar fisierele ia-le de unde nu-s. Mai mult, Windows-ul vrea sa formateze HDD-ul. Vede partitia, dar il vede gol. Help, ce pot sa mai fac pentru a recupera fisierele ? Sint 200 GB de chestii importante. Dau un vagon de bere cui ma ajuta.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
In primul rand scoate hardul si monteaza-l in calculatorul tau pe IDE. (USB nu e bun la transmisii sustinute de date, si o sa-l forjezi vreo 24 de ore). Fa-ti rost de un alt hard de 200 (de la un prieten eventual). Pe urma da un search dupa threaduri similare pt experienta si incearca programele gen Stellar Phoenix, Filescavenger, Getdataback, etc. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cauta EASY RECOVERY PRO (fo-erp63 asa se numeste kitul de instalare) e super bun si fff usor de utilizat dar sa nu iei versiunea trial ca nu faci nimic cu ea. full version nu cere serial sau inregistrare.ti l-as trimite eu dar are 31MB si nu incape pe mail si nu te speria, din moment ce nu ai scris nimic peste ce a fost, chiar daca ai sters partitiile si ai si formatat se recupereaza absolut tot, doar sa nu scrii nimic in partitie. Last edited by surcelcatalin; 18-12-2006 at 23:39.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Heh. Vrei sa spui ca versiunea full piratata de FOSI nu cere serial sau inregistrare. Pentru ca asa se numeste kit-ul crack-uit. Mai bine editezi, sa nu te arda vreun moderator cu un warn, ceva. Asemenea detalii se dau pe PM, eventual...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: bucuresti | ..
da,spune-mi si mie te rog cum ai facut..sunt in aceeasi situatie ca si tine .. am sters partitia si am formatat... quick format ... si am o gramada de chestii foarte importante.. ms anticipat
__________________ publicitate: Vand 2 surse 400w ; 2 monitoare crt 17' ; hdd wd 80 gb sata ; hdd wd 40gb ata ; dvd-rw lg ; cd-rw asus ; leadtek geforce 6200 modabila in 660 ; 0765 44 64 31 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |