![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandare Firewall.
Vreau sa-mi schimb firewallul, caut unul care sa-si faca treaba fara prea multa bataie de cap...si bine. Clasicul ZA incepe sa ma dezamageasca pe zi ce trece, vsmon.exe imi tureaza cateodata CPU si aproape imi ingheata sistemul. Astept parerile voastre! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Parerea mea e sa incerci versiunea 7, nou aparuta, n-are nici 2 saptamani. ia vezi, cred ca au rezolvat problema.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Il folosesc de fo' 8 luni. IMO dupa Outpost e un firewall excelent. Dupa mine e perfect ca e si free pe deasupra. ![]() LE: Ce-mi place in mod deosebit e faptul ca dezvoltatorii sunt extrem de receptivi la sugestiile userilor si au si un suport bun in forumul lor. In plus au si un antivirus in stadiu beta (nu l-am incercat ca nu folosesc antivirus), dar daca se comporta la fel cu firewall-ul le prevad un viitor luminos si cu asta.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| burebista ...o intrebare mai am, asta se da la resurse? Desi am un calculator OK..nu gasesc normal ca firewall-u` sa pape prea mult. Cred k o sa-l incerc si eu. MYSTIK ai incercat tu versiunea 7....? Eu am vrut sa fac upgrade de la a mea...si mi-a zis ca defapt e un downgrade ![]() ![]() Am 6.5.737.....
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
windows firewall should be enough. Sau `the champ` Agnitum Outpost - > www.agnitum.com
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Agnitum Outpost am incercat mai demult...un pic cam paranoic. Kerio imi lasase odinioara o parere buna...nu stiu cum se mai comporta acum, dupa ce a fost preluat de Sunbelt. burebista am dezinstalat ZA si am bagat Comodo...ceva ciudat se petrece de atunci...si anume System imi rupe CPU-ul...aparent fara motiv.Am atasat poze cu el.
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 05-07-2007 at 19:46.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Intrebam pentru ce aplicatii contine reguli. Oricum, fisierul nu merge pentru ca nu corespund adresele aplicatiilor( vad ca cele din arhiva sunt instalate si in c:\program files\... cat si in d:\... unele).
__________________ | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Ai f'un emule, DC++, ceva client de torrent? Ce antivirus ai? Dezactiveaza Monitor DLL Injections de test sa vezi daca e OK.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |