Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-01-2007, 14:51   #1 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

Solutii Storage intr-o retea mica

Salut!
Am o retea mica intr-o cladire cu 10-20 birouri, si as vrea sa fac storage zilnic la tot ce se lucreaza, ce solutii as avea? Exista vre-un soft care instalat pe un workstation cu windows, legat la retea sa isi copie dintr-un director bine specificat dinainte (cu locatie ex: /user/tmp care se afla pe orice workstation din retea in afara de el) in directoarele lui creeate pt fiecare user in parte pe discul lui ?

Sau am nevoie neaparat de un server fizic care sa faca asta? in cazul asta ce variante am? dati-mi cateva exemple de astfel de storage server care face update la tot ce se lucreaza zi de zi fara sa ma instalez altceva pe el.

Multumiri

rac24sad is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2007, 17:51   #2 (permalink)
bestia sapiens

animalu's Avatar

S'a mai discutat.

animalu is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2007, 19:45   #3 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

Multumesc @animalu, postul ala e cam vechi, s-au mai schimbat oarecum metodele de back-up
Am gasit SVN - server si Tortoisesvn - client .. le incerc la sf sapt si va anunt ce si cum.

Old 29-01-2007, 20:07   #4 (permalink)
bestia sapiens

animalu's Avatar

N'am zis ca e solutia in threadul ala, am zis doar ca s'a mai discutat. "Metodele de backup" sunt "ce e bine pentru tine si firma", ca intotdeauna. Din punct de vedere tehnic exista N posibilitati. Nostima treaba cu "s'au mai schimbat oarecum metodele de back-up", mai ales venind de la cineva care intreaba ce solutii are. Anyway, parerea mea ramane tot aia, pentru ca in afara de cazul in care ai la dispozitie buget pentru solutii la cheie, tot tu o sa creezi "metoda" manual.

animalu is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2007, 15:02   #5 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

Dupa ce deschid cate un topic, mai caut si din alte surse si pe urma confrunt ceea ce gasesc cu ceea ce mi se raspunde.
N-am zis ca s-au schimbat solutiile, ele raman aceleasi doar ca se mai schimba metodele apar alte device-uri/storage servere si alte implementari pe ele.
Oricum eu multumesc si pt acel link in care s-au mai discutat.

Old 31-01-2007, 09:30   #6 (permalink)
Registered User

pai din ce inteleg eu ca vrei tu, ar fi de ajuns sa-ti faci un simplu fisier .bat, cu cateva comenzi de copiere (eu unul recomand robocopy.exe). il rulezi o data pe zi si gata

born2lose is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2007, 21:58   #7 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

A incercat cineva Backup4all v. 3.7 ?
@born2lose :-?? nu ma pricep asa de bine, daca ai timp si placere .. mi-ar prinde bine un exemplu de astfel de bat

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules