![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Problema cu placca audio !
Salut ! am o problema cu placa audio si poate ma puteti ajuta voi va rog ! Placa audio e Realtek AC97 AUDIO e OnBoard pe PLACA de baza Gigabyte RZ ! Problema este ca dupa ce imi instalez driverele de la ia, imi merge vre-o 5 minute sunetu si dupa daca incerc sa deschid Winampu.. nu mai functioneaza spune ca-mi lipseste mixeru ! adik se dezactiveaza driveru ceva de genu ! mi sa mai intampla sa mearga driverele cate o data dupa ce instalam windousul dar si daca mergea cand puneam pauza la winamp si nu nu mai la winamp in ori ce aplicatie cu sunet, imi baga un Brum tare pe boxe ! si acum nu mai reusesc sa-l fac dau restart la calc merge 5 minute sunetu si dupa spune ca nu mai am driveru ! si daca dau restart merge iar 5 minute ! am schimbat driverele cu atlele mai noi si mi se intampla la fel ! va rog sa ma ajutati daca pute-ti ! multumesc !
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu era mai bine daca ne spuneai numele intreg al placii de baza? Dupa ce aflii numele placii poti lua driverul pe site-ul Gigabyte sau poti incerca cu Everest Ultimate Edition. OffTopic: OMFG. Daca la "driverele de la ia", "vre-o", "ori ce" si la "si nu nu mai" schitam un zambet, la ma prapadeam de ras. Esti mult prea tare.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pana una-alta si mie mi-a scapat un "i" in plus... Oricum, afla cu Everest-ul ce placa de baza ai, dezinstaleaza driverele vechi si pune-le pe cele de pe site-ul Gigabyte sau cele indicate de Everest si spune daca mai ai probleme.
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Dap am luat driveru de pe net si tot asa imi face cu toate ca a mers vreo 2 ore acum ! am luat multe codecuri si drivere si tot asa imi face ! placa de baza este Gigabyte 7VT600P-RZ ! daca tin winampu aprins si ascult muzica nu e problema merge ! dar daca il inchid si dupa il deschid, nu mai merge da erroare ! si daca vreau sa dau la Volume Control scrie asa : There are no active mixer devices available. To install mixer devices, go to Control Panel, click Printers and Other Hardware, and then click Add Hardware !
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti |
trebuie sa postez si aici ca sa nu va mai chinuiti cu diverse chestii : este o problema de pe net, m-am lovit si eu de asta si pana sa aflu de unde e am incercat reinstalare drivere sunet, reinstalare win etc. faceti o proba, banuiesc ca aveti net toti cei cu problema asta. Scoateti mufa de retea, dati un restart si o sa vedeti ca nu mai apare eroarea si totul e ok pana bagati mufa la loc, cand, dupa 1-2-3 minute o sa apara eroarea. pare a fi un fel de virus, bitdefender nu-l sesizeaza, nici kaspersky. treaba e ca afecteaza numai partial sonorul, daca nu mai merge winampul, o sa vedeti ca la shutdown se aude melodia de inchidere a win, deci nu afecteaza sunetul cu totul. Am observat treaba asta pe Astral, Romtelecom si o retea de cartier. pe RDS nu se intampla. faceti ce v-am zis si veniti cu rezultatele. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
O sa probez cele spuse de tine ! ...am primit azi de la un prieten o placa audio.... am montat-o si am instalat driverele de la ia si imi face tot la fel ! nu-mi vine sa cred... si treb neaparat sa o rezolv pana duminica si daca e sa fie de la net ? cum o pot rezolva ? multumesc !
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Offtopic:Multumim, domnule Rebox, pentru ca ne-ati scapat de groaznicele chinuri. V-am mai ruga sa ne povestiti despre misteriosul virus nedetectat de Kaspersky & Co., care se poate lua doar daca esti la oricare alt provider decat RDS... Maine, poimaine, aud ca o sa imi ia foc placa de sunet pentru ca nu sunt la RDS. OnTopic: Daca ai vreo solutie inteligenta, poti sa ne-o spui, dar nu veni cu Teoria Conspiratiei. @jokedy: Nici cu neplacuta metoda a unui reinstall de Windows + plus drivere puse pe curat + ffdshow nu se rezolva situatia? P.S.: Nu mai incerca cu cine stie ce fantome de CodecPack-uri. Pune un ffdshow. Si, daca e neaparat nevoie, RealTime Alternative si Quicktime Alternative.
|
| | #9 (permalink) | ||
Am incercat si drivere bune si codecuri proaste ! pe rand..... Am instalat de vreo 3 ori windousul... + drivere pe curat.... ! si face la fel !.... Voi incerca cu ffdshow si RealTime , Quicktime ! sper sa dea rezultate.... am nevoie neaparat de sunet ! multumesc si daca mai aveti alte sfaturi va rog sa mi le dati !
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti | Quote:
jokedy, fa ce ti-am spus si ai sa te convingi. nu te mai chinui cu bios si alte alea. solutie n-am gasit pt asta, dar cel putin am descoperit cauza... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti | eu n-am zis ca e virus ci se comporta ca un virus. si e clar problema care vine de pe retea. si haideti sa n-o mai aburim, sa-si dea cu parerea cei care s-au lovit de treaba asta, nu cei care n-au avut aceasta problema. de fapt poate oricine sa-si dea cu parerea si sa incerce sa ajute, dar sa nu ne mai contrazicem fara fundament. eu am avut problema asta cu 4 computere diferite in 3 retele diferite (pe RDS n-am avut nici o problema cu zeci de computere) si am descoperit de unde este dar nu i-am gasit rezolvare. asa ca... hai sa vorbim in cunostinta de cauza....
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Merci all pt ajutor !!! am rezolvat problema ! era de la windous de pe Cd ! chiar daca il reinstalam se reinstala tot prost ! ... am luat un Cd cu windous si acum merge !
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |