![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Problema mea e urmatorea .....se da windows vista ultimate se pune pe un pe P4 la 3Ghz 1 Gb ram...in fine problema mea e la sunet...am placa de sunet incorporata SoundMax care vine pe ASUS P4P800-deluxe am sistem audio 5.1 si nu vrea sa mearga decat in stereo spatele nu se aude, nici centru' sau subwoofer-ul....cand vreau sa instalez softu' ( SoundMax ) care e pe cd-ul placii de baza imi da eroare cum ca vista nu suporta softu' respectiv....ce pot sa ii fac...sa trec la XP ...veniti si voi cu idei va rog
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Problema ta nu e de hardware, e de software, Vista nu mai suporta Direct3D Sound, sau cum draq se numea chestia aia sub Windows Xp. Asa ca... adio sunet 5.1 pana nu ies niste drivere calumea. Windows Vista
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sunetul 5.1 nu are nici o treaba cu DirectSound, asa si in Linux poti avea multicanal si acolo sigur-sigur nu ai nici urma de DirectSound. Pur si simplu trebuie sa astepti pana apar drivere bune pentru Vista...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pe un audigy 4 cu ultimele drivere de pe site-ul creative am sunet in toate boxele mai putin subwoofer. Parerea mea e ca ar trebui sa mai asteptam cu vista sa se mai maturizeze driverele. E clar ca e de la drivere, unora nu li se aude de loc, altora doar 2 boxe, mie doar 5 din 6. Timpul va rezolva aceste probleme.
__________________ - | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
mi-am instalat vista ultimate si singura probl cu drivere pe care o am este la placa de sunet incorporata , e un sound max de pe un Asus M2N SLI Deluxe; am gasit pe site-ul asus niste drivere ,care merg cat de cat; probl consta in faptul ca incercand sa folosesc tunerul , un Leadtek TV2000 Expert, nu am sunet, nu se aude pur si simplu nimic, orice setari as incerca; aveti vreo idee ce sa fac sau sa imbatranesc asteptand drivere bune? 10x
__________________ http://www.focusdep.com | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
sa pui xp-ul la loc
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |