![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sistem : Mobo : Asus A7N8X-X ; Amd Athlon 2400+ ; 512 ddr ; Gforce4 mx4000 128/64biti ; Hdd Maxtor 40 gb. Eram pe mess cand mi se stinge monitorul. Mi se mai intamplase si am instalat windows iar (windows sp1 pt ca sp2 nu merge imi da o eroare) tot oke , am instalat driver la placa de baza , am dat restart iar apoi dupa restart am dat sa instalez driver la placa video. Am instalat driver la placa video ... am dat restart , si nu mai imi intra in windows (nu se mai vede ... sistemul merge) se incarca aproape tot ... iar cand sa apara desktop , pauza ...se se opreste monitorul (adica se innegreste si nu se mai vede nimic ) . Am instalat windows iar , iar de aceasta data am instalat driverul video prima data , iar dupa ce am instalat si driver de la placa de baza ... acelasi rezultat . NU STIU CE SA II MAI FAC . Cred ca nu exagerez dar am instalat in total windows de vre-o 50 de ori . Eu banuiesc ca exista o incompatibilitate intre placa video si placa de baza. Ce mai e de facut ? Va rog eu mult ajutati-ma si pe mine. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am patit si eu faza asta de curand, tot la fel nu stiu cate versiuni de windows si tipuri de drivere... nimica...cum instalam driverul de la placa video, dupa restartul aferent incarca ce incarca windows-ul apoi imi apare ecran negru...si nimica...Incearca mai intai si alti driveri(mai noi, mai vechi) daca nu merge nici asa imprumuta un alt tip de placa video (de ex. ATI sau GF serie mai noua). Succes!
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Ai o problema cu placa video care probabil a cedat de la prea mult messenger . Cand intra in mod "nativ" nu mai afiseaza nimic. Cred ca poti sa-ti iei de pe acum adio de la ea. Pe de alta parte, incearca cu alti driveri sau mai bine pune-o pe alt sisem si vezi ce face. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
uhum... si asta ar fi ok, s-o testezi sa vezi dc mai e buna(desi dc merge cu driverele alea generice nu vad care ar fi problema) la mine mergea fara probleme pe alt sistem dar pur si simplu nu era compatibila cu tipul ala de placa de baza si am schimbat-o, apoi toate bune si frumoase...
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
am patit si eu asa ceva, sistem asemanator, numai ca placa era ati de la asus. singurul remediu la mine a fost sa.... incerc mai incolo. ![]() am pus windows-ul de 3-4 ori, tot felul de drivere, nimic. pur si simplu il las inchis cateva ore si apoi zboara. placa video merge pe alt sistem. mi se intampla si acum asta cam o data pe luna - o data la 2 luni. il las inchis pana a doua zi. inca ceva, merge in safe mode? la mine mergea in safe mode. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
@misumisul - vreau sa zic ca am instalat windows ... de am retinut cd-key pe derost. Am fromatat hdd si pe curat ... am facut detoate , SP2 pur si simplu nu merge. @oni - banuiesc eu ... daca placa video ceda , nu mai imi afisa nimic pe monitor ... eu zic ca inca mai e buna (sper) o sa incerc drivere mai vechi@romeo_id - si eu cred ca o sa imi schimb placa de baza , pt ca am instalat windows de n ori si nu e un lucru placut. @born2lose - eu pot sa il las si o saptamana inchis ca tot nu merge... si in safe mode merge . @TheClown - am sa incerc drivere multe ![]() Ce sa zic ... va multumesc pt pareri ... si am sa incerc in seara asta MULTE Drivere pana cand unul va merge (sper) ... si astept sa vad rezultatele.
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
dar a incercat vreunu dintre voi sa dea restart SI SA APESE F8 - SA ALEAGA BOOTAREA DE PE HDD - SI SA DEA ENABLE VIDEO MODE?
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
yoshy262 ... am incercat eu dupa ce am citit ce ai scris ... nu stiu eu bine ... dar nu era nimic care sa booteze de pe hdd. Care stie sa imi zica si mie de unde sa iau drivere pt video .... drivere mai vechi dati si voi linkuri pls. Exista vre-un program cu care sa vad daca are ceva placa mea video? (asta fara sa am instalat driverele la placa video) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
incearca-le pe astea http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
__________________ - | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Acum incerc driverul ... de pe nvidia. Vreau sa zic ca : am instalat iar un driver video si : acelasi lucru , am dat restart sa intru in safe mode sa sterg driverul video si la-m sters si pe cel video si cel de la placa de baza cu driverul de sunet. Acum cand vreau sa instalez din nou driverul de sunet nu mai merge ... se incarca si la fel ca prima data nu se aprinde monitorul:-s oricum merci. Mai incerc... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Exista o incompatibilitate (nu stiu de ce) intre mx 4000 si win xp sp2. Incearca cu un win xp sp 1. Chiar azi m-am lovit de aceasta problema pe 2 calculatoare diferite (scuze ca nu am pomenit mai devreme). Mergea instalat win 98 dar nu xp sp2. Doar sp 1.
__________________ - | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
98% incompatiblitate intre placa video si placa de baza. Schimba placa video si ai sa vezi ca o sa-ti mearga, nu te mai chinui o mie de driveri si instalari de sistem de operare, pierzi timpul de pomana.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |