![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
Iertare daca mai sunt astfel te discutzii deschise ,dar eu nu ma prea descurc in forumul asta. Pe scurt vreau un program gratuit daca se poate , care sa corespunda cerintelor mele. Astept recomandari. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Cred ca nu m-am facut eu bine inteles si recunosc .....este vina mea. Mai in detaliu doresc sa stiu daca exista un soft cu ajutorul caruia sa pot taia ANUMITE secvente dintr-un film si apoi sa pot reuni ce ma intereseaza sa pastrez. Despre asa ceva vreau sa stiu daca atzi auzit Pe google am gasit numai tampenii | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
windows movie maker? daca vrei ceva mai mult, incearca Adobe Premiere Elements, varianta light a Premiere-ului.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Am o versiune al Adobe Premier 7.0 dar imaginea este execrabila la final. Infinit mai proasta indifierent de ce setari fac in program. Dezamagit este putin spus. Am sa incerc si VirtualDub sa vad care cum este mai bun. Astept sugestii in continuare si multumesc pentru atentie | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Citeste si invata : http://www.shaolinproductions.org/in...d=33&Itemid=16
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Milioane de multumiri GISMO. In sfarsit obtin exact ce vreau. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |