![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Video Streaming
as vrea sa fac si eu video stream la desktopul meu..prin winamp sa vada lumea..etc..cum pot sa fac acest lucru? -------------------- Editare ulterioară -------------------- no one?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | Last edited by Andrei221; 18-03-2007 at 16:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mi-e teama ca nu am habar de o aplicatie care sa faca asa ceva. Iar combinarea a doua programe distincte, unul de captura si unul de streaming este cam dificila. Oricum, daca vrei captura in 1280x1024 asteapta-te la probleme mari de performanta.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Depinde ce vrea să facă pe ecran. Dacă vrea să vadă filme sau să se joace nu merge, dar dacă vrea doar să i se vadă desktop-ul e foarte simplu, cu VNC. Poate fi configurat serverul VNC să lase clienţii doar să se uite, fără să poată controla mouse-ul sau tastatura.
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| The Windows Media Encoder 9 Am testat cu succes streaming pe net si in retea. Se pot alege din mai multe profiluri in functie de banda de net. Si msn sau netmeeting avea parca o functie de share la desktop pe net. Nu am testat-o niciodata.
__________________ | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
dau click ca sa fac desktop sharing
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
desktop sharing <> desktop streaming difera si cuvintele... ![]() din una in alta o sa se ajunga la desktop wallpaper
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |