![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: May 2004 | LDC private msg
exista vreo setare ca sa nu mai primesc mesaje? nu mai rezist...dc nu pot si eu sa stau linistit fara sa apara "private smg from alinutza arrived" ![]() chiar nu ma intereseaza vanzari, foumuri, servere de cs si altele. deci...vreo solutie exista?
__________________ Am vazut o batranica, nu putea sa se abtina Pana la piata se c**a din gradina in gradina | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cred ca se refera la LDC, strongdc, DC++ . In strong dc exista optiunea "ignore private mesages from the hub". Ma gandesc ca asta e optiunea de a nu mai primi mesaje private... dar habar n-am daca merge ![]() Mai poti sa setezi sa se deschida fereastra de mesaj privat in "spate". Adica nu apare peste main-ul hub-ului.
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
daca folosesti ODC du-te la settings , la sectiunea "advanced" si debifeaza " popup private messages from users" .it works. altceva?la restu ar trebui sa fie la fel tot in setari, la view sau advanced, si debifezi casuta aia, poate nu e asa fraza, in alte dc-uri, dar tot ceva de genu" popup messages" cauta mai bine pe acolo si gaseti cu siguranta | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |