![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Cu un simplu search winrar password recovery gaseai vreun program mult mai repede. Dar toate folosesc ca metoda brute-force (cu sau fara dictionar), asa ca, daca ai pus o parola din prea multe caractere... ia-ti adio. Singurul ajutor ar fi daca arhiva ar fi creata cu o versiune mult mai veche de WinRar (nu mai retin exact care, insa destul de veche), ceea ce nu ar mai implica brute-force, deoarece metoda de criptare de atunci era deficitara.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
trimite-mi mie arhivarea criptata cu parola promit ca nu ma uit la continut altfel nu am cum sa te ajut ghost_jedi_mind@yahoo.com ps. pana atunci incearca sa cauti pe google : " AtomicZipPasswordRecovery_230.exe" , pt zip-uri sau pt.rar era unu pe net, cauta cum bine ti-a spus argintu' , pe net | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
eu stiam ca winrarul , astea mai noi nu pot fi sparte decat prin brute-force.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |