![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nu pot sa schimb wallpaperul...
Mi s-a blocat calcul si dupa ce s-a restartat wallpaperul meu s-a schimbat intr-un ecran albastru. Cand vreau sa schimb wallpaperul de la display properties nu ma lasa sa selectez alt wall. Cand dau 'set as desktop wallpaper' pe o imagine nu modifica wallpaperul cu nimic. Care ar putea fii problema ?
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai cumva Active Desktop activat? http://www.computerhope.com/issues/ch000593.htm
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am scanat calcu cu ad-aware, kaspersky, panda antivirus si nu mi-a gasit niciun spyware :| ce alte programe anti-spyware as putea sa incerc ? :-\
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
L-am incercat si pe asta..dar la fel ca ad-aware imi gaseste cateva fisiere infectate, le sterge..dar problema ramane. Stiu ca cea mai buna ar fii formatarea..dar alte remedii nu mai sunt ? :|
|
| | #8 (permalink) | ||
|
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ActiveDesktop --sterge ActiveDesktop din Policies HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System --vezi ce contine in "System"
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |