![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
Nici de paint.net http://www.getpaint.net/index2.html sa nu uitam ( free ca si gimp-ul )
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
super.. am dezinstalat gimp-ul si paint.net-ul glumescDe pe site-ul care apare la sfarsitul filmuletului Quote:
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Asta e link-ul http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html de unde descarci the gimp Probabil tu ai descarcat sursa sau varianta pentru linux.
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() on-topic:si irfanview mi se pare bun!
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
photoshop ramane in TOP (pentru mine) dar asa sunt muuuulte. toate cele mentionate mai sus sunt ok | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |