![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| fereastra yahoo messenger
Ma trezesc acum 2 zile cu o fereastra de yahoo messenger in care doua persoane dialogau. Eu folosesc Gaim si nu am instalat YM.Banuiala mea e ca e de la un calculator aflat in blocul meu si cu care sunt legat la switchul RDS de scara.Intrebarea mea este: Cum este posibil asa ceva ? La ce dracu mai e bun firewallul ala din XP? (am o versiune legit a windozeului cu updateurile la zi) P.S. Intrebare colaterala.Cu Vista vedeam totate calcurile din bloc, dar XP oricat as cauta nu vede nimic.Care e explicatia?
__________________ "No word matters. But man forgets reality and remembers words. The more words he remembers, the cleverer do his fellows esteem him. He looks upon the great transformations of the world, but he does not see them as they were seen when man looked upon reality for the first time. Their names come to his lips and he smiles as he tastes them, thinking he knows them in the naming." | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ah , sa mor , ce banner frate, astia sunt dusi... ![]() Ala era!
__________________ "No word matters. But man forgets reality and remembers words. The more words he remembers, the cleverer do his fellows esteem him. He looks upon the great transformations of the world, but he does not see them as they were seen when man looked upon reality for the first time. Their names come to his lips and he smiles as he tastes them, thinking he knows them in the naming." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Si eu am vazut reclama aia.. parca am vazut-o si pe alt site.. dar nu a fost nimic ciudat, deoarece folosesc alt skin decat cel default :P
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cea ma simpatica faza pe luna asta, bine pacman Imi imaginez cat de panicat si intrigat erai in acel moment )LE: pacman, stai linistit ca au mai avut si altii probleme
__________________ Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei... Last edited by GeX; 20-03-2007 at 17:49.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare ciudat ca Vodafone si-a facut un astfel de banner. Parca era firma serioasa care nu umbla cu banner-e ciudate. Cum era si banner-ul acela cu "piu-piu" dar parca ala trecea mai neobservat.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Foarte tare am patit-o si eu, eram la birou si imi apare fereastra, raman perplex pt cateva secunde si ma gandesc ca a intrat cineva cumva a gresit ceva si sunt conectat remote. Nu ating nimic ... ma uit indignat si vad cu pleaca un pointer si inchide fereastra. Fac ochii mari si imi trece prin cap "nu cumva o fi un banner?" .... tot dau eu refresh-uri ... nimic. Trec cateva zile si apare iar, dau click pe el si ma conecteaza la Vodafone ... nu stiu ce chestie cu cartele ... si m-am linistit.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Oare cati au zis.. AM VIRUSI ? Sau au incercat sa intre in conversatia alora )). Reclama in sine e buna, o observi si daca ai fi orb...
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
La mine a fost si mai fain pentru ca la munca nu am Messengerul instalat. Am ramas masca vazand fereastra. M-am gandit ca s-a instalat singur si a inceput sa execute comenzi de la el putere. Gizassss, penibila reclama.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mie mi-a placut mai mult inainte de a ma prinde de faza. Am zis ca sunt in zona crepusculara ca am prins vreo discutie intima. Ce feeling de big brother am avut pentru cele 5 minute cat mi-au trebuit pana s-a intamplat sa se repete absolut identic situatia moment in care m-am trezit din euforie. )
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |