![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Ai incercat sa citesti manualul placii de baza?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Placa de baza este intel DG965wh iar raid-ul vreau sa il fac intre doua sata raid 0 -------------------- Editare ulterioară -------------------- Manual nu mi-a dat la placa -------------------- Editare ulterioară -------------------- cred ca am incercat de atatea ori incat mi-am pierdut rabdarea Last edited by pingoforectomia; 23-03-2007 at 00:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Uite manual la placa ta de baza si manualul cu indicatiile pentru configurarea pentru RAID si vezi si link-ul http://downloadfinder.intel.com/scri...4&submit=Go%21 De aici poti downloada ultimul BIOS, ultimele drivere inclusiv pentru Intel Matrix Storage Manager Last edited by cata1812; 23-03-2007 at 08:13.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |