![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ecran albastru la download
Salut! Am 2 pc in retea; in momentul in care vreau sa fac un download mai mare, sa zicem ceva peste 1gb, unul din calculatoare imi da urmatoare eroare: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000A (0x00000004, 0x00000002, 0x00000000, 0x804E6617). Problema asta o intalnesc doar la un singur pc (celeron 1,7, mb msi MS 6787, 2x256 ddr 400, fx 5200 128/128, wd 40 gb) celalalt e ok. Problema asta o am cam de 6 luni, nu am schimbat nimic la el, windowsul are vr-o 2 ani de cand e instalat. I-am facut un memtest, memoriile sunt ok, hdd nu are bad-uri... Reteaua trece printr-un router DLink 624+. Am mai citit la cineva aceasi problema dar cu MSN mess ("...it usually only seems to happen when I try and close MSN Messenger window..."). So, ceva idei?
__________________ Timpul costa bani. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| inainte de toate incearca asta http://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip trimite-mi un pm cu ce problema ai, in detaliu, si pune te rog poza cu eroarea, ca apar erori din astea BSOD[blue screen of death] la bug-uri diferite, poate fi si problema hardware, si ceva din windows care nu e in regula! nu cred ca are sa fie de la placa de baza. poate sa fie o problema de drivere, mai mult ca sigur ![]() incearca sa intri in safe mode in windows, cu networking, si vezi ce se intampla[de fapt nu se intampla nimiik nici o eroare ca driverele nu sunt incarcate la startupul windowsului] dar intra ca fapt divers incearca sa dezinstalezi din safe mode, driverele placii video, si lasa sa le recunoasca windows-ul automat, dai restart intri in win normal startup, si vezi ce se intampla.succes,vezi ca ai pm | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
man, merci pentru solutii dar deocamdata am lasat-o moarta; nu mai trag nimic din retea si s-a rezolvat problema . memoriile sunt ok, primul test care l-am facut a fost la memorii si oricum, pc-ul respectiv e folosit doar pentru excel si world... intr-adevar, in safe mode nu-mi mai da nicio eroare. dar, asa cum am zis, problema e trecuta pe linie moarta, il las sa faca ce stie el cel mai bine, office!
__________________ Timpul costa bani. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |