![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucuresti | help asap movie maker!!!
sal! am o intrebare urgenta in leg cu movie maker! vreau sa schimb intervalul timeline-ului, sa fac mai "lung" slide-ul pe o perioada mai scurta de timp. LE: am descoperit rahatul... totusi, stiti vreo metoda de a seta mai precis timpul de vizionare a unei poze? Last edited by Alex04; 22-03-2007 at 19:06.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucuresti |
ok, am rezolvat majoritatea problemelor, dar a aparut alta si mai si -tre sa comprim niste avi-uri trase cu o camera foto (1 min = 100mb) am incercat cu AutoGK; compresia e face ok, in player pot sa vad fara probleme, dar cand le inserez in movie maker imi da eroare (movie maker has encountered...) sau sunt indescifrabile (artefacte...patratele verzi & shit) multumesc anticipat | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucuresti |
dap rowger, am vazut ulterior, merci oricum! noua problema (si ultima) este urmatoarea: pe parcursul prezentarii (film + poze) ruleaza o melodie. bon. la un moment dat vreau sa reduc substantial volumul melodiei (dar nu 100%) si sa introduc o alta melodie. ambele se vor termina in acelasi moment. any suggestions? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |