![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti | Problema cu rmDC
Am si eu o problema cu rmDC. Daca descarc un fisier Iso mai mare de 4 GB nu reuseste sa-l ia complet. Adica, cand ajunge la 100% sta putin, apoi sare iar la 92-98% la suta. Partitia este NTFS, loc pe HDD am destul...nu stiu ce poate fi. Interesant e ca nu face tot timpul...cateodata merge fara probleme. Sa schimb rmDC cu alt client de DC nu prea as vrea pentru ca am incercat si alte programe de gen (Apex,Strong, Odc) si nu mi-au lasat o impresie buna. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai.. uita-te in settings si vezi sa nu fie bifat search for release alternates.. daca e, cateodata gaseste acelasi fisier, doar ca de alte dimensiuni(la unele persoane complet downloadat, la unele partial) si daca tragi de la o pers care il are partial, si se termina, atunci trece la persoana care il are full si realizeaza ca nu l-a luat pe tot.. cred ca asta e problema
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ok... Si ca sa nu mai deschid alt topic, here i go. Exista vreo optiune / posibilitate sa nu mai vad upload-urile in DC++, oDC, rmDC, Apex, etc. ?? Sunt destul de enervante. Il voi folosi pe cel care poate sa faca asa ceva.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai da...e foarte simplu. poti sa apesi pe ctrl+3 si sa dispara, dar dispar inclusiv download-urile.. SAU pui mana pe mouse si tragi de partea aia de jos, unde sunt conexiunile, pana raman doar downloadurile la veder ![]() SAU schimbi ordinea in care sa ti le afiseze..
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |