![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| distributie LINUX
salut m-am plictisit de windows si ma gandeam sa instalez o distributie de linux, pana acum nu am mai instalat daca ma puteti ajuta in a-mi recomanda una. tin sa precizez ca folosesc sistemul la muzica, filme atat xvid cat si dvd, internet browsing si yahoo messenger .... jocuri nu prea ![]() deci spuneti-mi ce distributie sa pun care sa foloseasca si putine resurse. multumesc. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Pentru inceput, incearca mai bine un LiveCD (Knoppix, Kanotix), sau un LiveUSB (uite si un topic ajutator SLAX Linux - Live USB ).
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
sugerez BackTrack Live CD ( www.remote-exploit.org ) , foarte simplu de folosit , mananca zero resurse rulat de pe cd | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Vector Linux, Zenwalk ar fi printre cele mai modeste cu resursele. La Zenwalk (cel putin la 4.4.1) am avut probleme la instalarea LILO asa ca nu prea-l recomand unui incepator. In rest PCLinuxOS, Kanottix, Knoppix merita incercate rulate de pe un Live CD, ca sa iti dai seama cu ce ai de-a face.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |