![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | din fat32 in ntfs
Salutare tuturor, as dori sa ridic si eu o problema cu care ma confrunt de cateva zile. Am achizitionat un laptop secondhand care are windows preinstalat. Totul e ok, numai ca, partitia pe care instaleaza windowsul o face FAT32, chiar daca in prealabil, o formatez eu in NTSC. Imaginea windowsului preinstalat (de pe cd) este in FAT. Exista vreo varianta prin care sa pot instala in NTSC? Multumesc. Teo | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Dar de ce sa nu formatezi PAL sau SECAM !??? ( probabil voiai a zici NTFS ) http://support.microsoft.com/kb/307881 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | sal
merci pt raspuns. Am dat comanda convert c: /fs:ntfs , (c are appx 10g) dupa care am dat d (o partitie pe hdd de 36 g), si imi spune ca "an incorecct volume label was entered for this drive". Ai idee ce pot sa fac mai departe? -------------------- Editare ulterioară -------------------- citind cu atentie pagina pe web pe care ni-ai trimis-o, in josul ei scrie ceva de genul "apply to xp home dition si xp pro", iar eu am xp tablet pc. Sa fie oare asta motivul? Last edited by teohari; 25-03-2007 at 12:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |