![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Aspect de Vista fara modificarea fisierelor. Cum?
I give up. Am googalit jumate de net (30 pag in google ) si n-am gasit nimic din ceea ce cautam.Ce caut? Un theme simplu, care sa arate a Vista. Dar nu ma intereseaza modificarile de substrat, ma intereseaza ceva foarte superficial. fara folosirea de soft sofisticat, fara modificarea de fisiere sau dll-uri. NU vreau transformation packs. Am XP autentic si n-am de gand sa-l caftesc. Doar un theme amarat, care sa arate ceva in gen Vista [de principiu ma intereseaza culorile, nu smecheriile lui Vista (gen nush ce bara, bla bla bla)]. Nu ma intereseaza sa ma laud cu el, nu ma intereseaza chestiile avansate. vreau aspect de Vista doar pentru culori. sa arate ca Windows Media Player 11. that's all. ![]() *nota pentru moderatorul sectiunii, am dat un search sumar si n-am gasit nimic concret, doar despre transformation packs, daca este deja thread dedicat rog mutarea acestuia in el.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
doar o tema banala ma intereseaza. Patrauleacelmic, mersi. o sa ma uit. nu e ce caut, dar poate o sa fie mai customizabila. LE: it's cute... but... tot prea luminos
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ok. fixed. rezultatul e atasat mai jos. varianta pe negru a Royal Theme se gaseste aici: http://jusdy.blogspot.com/2007/02/do...al-themes.html Thanks.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
O tema chioara de Vista am eu la munca dar fara iconuri nu face doua parale. Si asta inseamna ori sa faci rost de un fisier pentru Icon Packager or sa patchuiesti shell32.dll. Dar nu inteleg de ce esti reticent, am folosit Flyakite OSX si a mers perfect si instalat si dezinstalat. Dar ala e facut cu simt de raspundere.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mystik,aia nu`i aspect de vista ![]() Si Flyakite OSX si Vista Transf Pack merg foarte ok.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
am zis ca ma intereseaza culorile. si subliniasem in primul post. Quote:
![]() PB: I just don't trust 3rd party stuff.
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
arata chiar urat; uite aici cum arata desk-ul meu cu pack vista anthracite | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Pig, mersi. agent 47, dar NU VREAU iconite. ma intereseaza doar tema de vista. aia simpla, mai exact culorile. e ultima data cand o spun.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
pai nu ai sa gasesti. ca sa poti instala un VS, tot trebuie modificat un fisier. anyway, aici gasesti VS-ul in caz ca vrei sa modifici ceva
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Ceva de genul asta ? http://forum.computergames.ro/36851943-post3186.html | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am cam rezolvat. am luat si ce ati lasat voi pe aici, le verific cand ajung acasa. thanks
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |