![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
nu e asta forumu! Si zic eu sa-l muti pe Hardware pt. ca nu exista protectie Software peste care sa nu se poata trece. on topic: nu stiu cum se procedeaza dar daca ai vazut in ultimul timp cd-uri pirat de pe la universitate&stuff au trei gauri si se presupune ca nu se pot copia. Eu nu am avut unul acasa dar am vazut la cineva. ----------- me don't buy from those fucking thieves anymore de cind cu writeru | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
A venit odata cineva la mine sa-i copiez un cd cu ceva teste psiho. Cdul era format dintr-un track de date + un track audio la final. In plus cd-ul avea o GAURA cu un diametru de vreo 2-3 mm foarte fin facuta parca cu burghiu. CD-ul l-am copiat in 5 minute cu CloneCD. Raspunsul la intrebarea ta este ca nu prea poti... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am avut si io unele probleme,nu stiu acum daca era protejat sau nu cert e ca am dat sa copieze un cd,termina de copiat,nici o eroare,(Delata Force 3) termin de instalat jocu dupa cd-u copiat si in joc nu-mi apare single player, ci numai multyplayer si audio/video options.Folosesc ca program de scriere WinOnCd.
__________________ See you in Hell | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
vedeti detalii complete despre copierea cd-urilor protejate la http://www.gamecopyworld.com , modalitati de protectie, etc
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ascultat-il pe Mir ca si io stiu pe unul care are o distributie de cduri in Bucale si care s-a pretat la asa ceva... Nu de alta dar dupa ce vindea o copie sa zicem la un joc xxx, dupa o zi , 2 maxim toata Universitatea era full de copii. Acum are gauri in cduri...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Gauri
Mai oamenilor voi nu pricepeti ca eu tocmai am copiat un cd astfel gaurit ? Se procedeaza f. usor cu Clone CD. Totul e ca cd-writerul sa stie modul de scriere DAO RAW (Yamaha nu stie, exceptie facand ultimul model 16x dupa un update de bios) si reader-ul (folosesc un Teac40x) sa citeasca sufiecient de repede si sa stie sa sara peste erori).
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Cd care sa nu se poata sa se sparga este aproape imposibil.Dar ce poti face tu, este sa incerci...daca ai niste informatii care doresti sa nu fie accesate de altcineva baga-le parola.Daca vrei insa ca tot cd-ul sa fie protejat mi se pare ca inainte sa-l faci creezi niste file fantoma ;cand cineva vroia sa iti copieze cd-ul acele file nu erau recunoscute si rata blank-ul.Ceva de genul asta... Oricum exista programe, pentru orice...
__________________ www.lexy.home.ro | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |