am si eu nevoie de un prgram ca sa lipeasca 2 filme ! este acelash film dar este pe 2 cd ! si intentia mea este sa il transform din avi in dvd si eu cred ca nu mere asa cu 2 cd ! si inca ceva cu subtitrarea ce fac?? cum le contopesc?? plz help![]()
am si eu nevoie de un prgram ca sa lipeasca 2 filme ! este acelash film dar este pe 2 cd ! si intentia mea este sa il transform din avi in dvd si eu cred ca nu mere asa cu 2 cd ! si inca ceva cu subtitrarea ce fac?? cum le contopesc?? plz help![]()
virtualdub
some people deserve to die.... schimb dslt sony a57 cu un sony nex sau alt mirrorless decent
virtual dub lipeste subtitrarile??
de unit filme am gasit dar din 2 subtitrari trebuie sa fac 1![]()
cine se avanta sa imi spuna !
![]()
subtitle workshop
some people deserve to die.... schimb dslt sony a57 cu un sony nex sau alt mirrorless decent
man s-au legat dar este amestecat ! traduce si de pe cd1 si de pe cd2 !ce trebuie sa fac? nam facut bine sau ce?
Incerca Winavi Video Converter, iti transforma si 2 cd-uri in dvd si iti adauga si titrarea la film
Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | MSI R4850-T2D512 | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta |Western Digital WD6400AAKS + Seagate 1,5 TB ST31500341AS
| SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW
man pe asta il folosesc si eu sa le transform in dvd! dar nu pot pune doua filme deodata!dar cu subtitrarile is probleme ! nu pot sa le unesc !
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
kiar am nevoie urgent de program !![]()
Last edited by TheDragon; 21-05-2007 at 15:50. Reason: Automerged Doublepost
Daca cele 2 parti ale filmului sunt in acela folder poti sa le selectezi pe amodoua si sa le aduci in Winavi (tii Ctrl apasat si dai clic pe ele), iar tritrarea o incarca automat daca are acelasi nume cu filmul (film_cd1.avi si film_cd1.srt).
sigur funcotioneaza, si eu foloseam programul mai demult si functiona
Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | MSI R4850-T2D512 | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta |Western Digital WD6400AAKS + Seagate 1,5 TB ST31500341AS
| SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW
mia aparut eroarea asta !ce imi mai trebuie! am pus cam tot ce se putea ! ce codec ar trebuie ! merge cu un cd ata
![]()
gata sa rezolvat ! filmu era bulit! am reusit !im So happy
apropo...cum unesc fisiere .mp4 in un .avi?
am si eu o problema. va rog sa ma ajutati. am o camera video sony DCR-SR-35 si nu stiu cum sa unesc filmuletele pe care le creez.
convert in avi cu format factory + virtual dub
Pentru mp4 am folosit Avidemux.
[ipocrit]Nu vă mai irosiţi viaţa în faţa calculatorului![/ipocrit]
am si eu niste filmulete in format avi si nu stiu cum sa le lipesc.....am incercat cu avi joiner dar nu merge imi da eroare....ajutati-ma
Bookmarks