![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am 5 hdd-uri in sistem astfel : 4x250gb SATA2 puse in raid0 pe controller Nvidia Nforce 4 si 1xWD Raptor 74GB SATA1 pus pe Silicon Image. Am Win XP pus pe raptor si normal e primu pus sa booteze din BIOS. Intrebare : As dori sa pun Vista pe RAID0, iar la bootare sa imi arate optiune de a alege intre XP si Vista (kiar daca nu sunt dupa acelasi hdd)? Acum alta intrebare : Deja am pe prima partitie din RAID pus XP. Cum modific boot.ini sa imi apara optiune intre XP-ul dupa Raptor si cel dupa RAID ? Ce modific ?! Secventa actuala : [boot loader] timeout=0 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer Am incercat sa modific disk(0) cu disk(1) dar nu merge. Ar trebui sa fie simplu nu ?!
__________________ E8400@4Ghz 1,325V on H2o ,Abit X38-QuadGT, 2x2GB Muskin 5-5-4-12@1.000 Mhz , 2xGigabyte 4850 CFX, 4xWD640AAKS Raid 0, OCZ GameXStream 700W Dell 2407WFP-HC FANS : 9x120mm Thermaltake V1000+ moded by tile | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
boot manager care sa stie de raid0 si de controller sata neintegrat in chipset....Da-mi un exemplu care sa se descurce. Trebuie modificat boot.ini doar dupa raptor(care e bootabil) ptr raid e inutil(si asa nu ii citeste sectorul de boot). Am inteles ca la multi(0) trebuie modificat dar nu merge nici cu 1 sau 2.... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|