![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Trimitere mesaje multiple la aceeasi adresa din outlook express
Pe scurt. Am pe un disperat, care imi tot trimite spamuri sa ii cumpar eu dvduri. 1. Am incercat sa ii raspund si sa il rog frumos pe mailul lui de la yahoo. 2. I-am aflat ipul am sunat la rds.....neah n-a tinut nici asta. 3. L-am injurat in ultima instanta. 4. As vrea sa ii trimit cam vreo 10.000 de mailuri in inbox ca poate asa se potoleste. Anybody ? Adica stie careva? PLssssssssssss? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pina sa joinezi tabara spamerilor mai sint niste optiuni: - sa-i treci adresa in junk filter daca iti trimite de pe acelasi cont de mail - sa faci un rule care sa detecteze prezenta unor cuvinte cheie din mesajele lui (presupunind ca variaza oarecum) care sa-ti arunce automat mailul in junk si senderul in blacklist - sa raportezi spamerul la isp-ul tau sau la cei care-ti ofera serviciul de mail. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Probabil ca adresa pe care o vezi tu outlook e falsa. Rezolva adresa de la care ai primit mailul si vezi daca e de la yahoo.
__________________ You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |