Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-05-2007, 10:03   #1 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Modificare setari calculator administrator.

Pana mai azi la munca aveam computerul cu acesu nelimitat. Am dat o fuga la servici, fiind in concediu, si mi-am gasit calculatorul parolat de administrator. Administratorul, un bou dupa parerea mea, a facut 2 useri, unul el si unul eu. Nu stiu ce la palit, cica asa a primit ordin de sus, dar eu cred ca el face download la greu si noi il cam incomodam,dar acum in afara de internet si word, numai pot face nimic. Nici macar sa modific data, sau sa dau jos un adobe reader spre exemplu. Eu as putea reinstala peste el windowsul si sa-mi refac softul cum vreau eu.
Ce ma intereseaza exista vreo alta modalitate de a intra peste el, in afara fortei fizice, si a remodifica singur setarile facute, sau mai degraba cum intrul pe userul administratorului. Am incercat sa-i ghicesc parola dar ...altfel se poate. Nu-i problema dc-si da seama.
Vreun priceput ceva.
Multam anticipat.
Cel mai sărac de pe pământ.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 10:35   #2 (permalink)

altceva's Avatar

E bine ca ai si forumul. Am vazut blocaj de calculator pe script care cum depista cuvinte cheie "games, forum, chat, matrimoniale, sex, video streaming" nu-ti dadea acces. Adica sistem din ala facut sa "muncesti, robotule!"
I

altceva is online now    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 10:38   #3 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Si pot face altceva inainte de a baga cdul cu XP si reinstala totul dupa ce ii formatez hardul.

Old 31-05-2007, 10:48   #4 (permalink)
Registered User

dark_mind's Avatar

Stiu ca exista un program pentru a putea afla parola insa nu stiu cum se cheama!
Mai degraba vorbeste cu el decat sa reinstalezi xp-ul ca poate sa-ti puna parola din nou si poate are si el a primit indicatii sa va limiteze accesul ca sa munciti mai mult sa nu stati pe mes ( Time is money)

dark_mind is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 11:27   #5 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

oricum pe messenger poa sa intre. eu zic sa nu te joci cu setarile sa nu te trezesti fara job. peste tot pe unde am muncit nu aveam voie sa fac dwl si cu toate ca era posibil sa dwl nu o faceam pentru ca te trezeai cu avertisment si se putea merge pina la desfacera contractului de munca. si nu muncesc in Romania.

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 11:59   #6 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Manilor. Pe mess nu intru la servici. Singurul lucru pe care il fac si care nu mi se pare deontologic, este ca mai intru pe forum la CG si mai pierd din timp discutand. Atat. In rest intru pe BNR unde am treaba cu cursul, citest ziare si alte siteuri hardware. Atat. Stiu foarte bine ca pot fi urmarit ceea ce vizitez si ceea ce fac.
Situatia exacta o stiu. Nu a primit nicio indicatie de a ne limita. Chiar el mi-a spus ca vrea sa downlodeze si nu poate din cauza altora. Avem cam 60 calculatoare in institutie. Si m-am trezit cand am venit cu el parolat. Nu am avut timp sa discut cu el si nici sef nu imi e. Imi este doar coleg. Dar cum sunt unii mai incapatanati si ursuzi greu te intelegi cu ei.

Old 31-05-2007, 12:29   #7 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Nu conteaza daca iti e sef sau nu, ci conteaza ca este administrator. Prin asta este raspunzator de computerul pe care il folosesti tu. Deci e normal sa stie ce programe instalezi, si sa iti restrictioneze accesul la anumite resurse. Sa formatezi si reinstalezi sistemul este hilar.

AxA is online now    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 12:33   #8 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

De asta am si intrebat. Ca sa nu fac lucrul asta si sa fie "hilar" pt unii.
PS: Se poate restrictiona si dreapta click a mousului.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules