![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema web cam pe mess.
Acum cateva zile mi-am schibat hddul si am facut o reinstalare de windows xp pe noul hdd, greseala pe care am facut-o a fost aceea ca am instalat antivirusul Kasparsky inaine sa instalez camera.Acum pe mess cand incerca sa trimit invitatie catre cineva sa ma vada pe webcam primesc urmatorul mesaj ce il puteti vedea in poza atasata.Am dezactivat windows firewall,am dezactivat Kav-u si tot degeaba,tot nu ma lasa .Intrebare este de la mine sau poate fi si de la providerul de net(retea de cartier asociata la Interlan networks).Astept sugestii. Va multumesc. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
am patit si eu o chestie asemanatoare. Tot kaspersky am instalat, dar la mine problema era net-ul. Eu nici nu puteam sa vad pe cineva si nici altcneva sa ma vada pe mine. Am sunat la provider si le-am explicat ca net-ul merge foarte prost, mi-au remediat problema si totul merge normal. Poate te ajuta intr-un fel. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
si pe winu vechi (hdd-u vechi) aveai problema asta? daca nu merge nicicum... incearca o reinstalare de win in urmatoarea ordine: win, placa de baza (cu de toate... agp... usb... sunet... retea... bla bla bla) si placa video s-apoi ce mai ai... imprimante... webcamuri ... scannere sau ce mai ai tu, s-apoi... inainte de instalarea antivirusului, reteaua, s-apoi antivirusu, eu pateam altceva... instalam antivirusu s-apoi faceam reteaua si nu imi mergea nici IE nici Mozilla nici nimic.. doar messu si dc-u.. s-apoi am aflat de ce... antivirusu bloca orice incercare de a accesa internetu... io zic sa incerci sa vezi daca merge
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ardeth - inainte pe hddul vechi nu am avut aceasta problema,mai exact inainte de reinstalarea wind nu aveam acesta problema. big-bum o sa incerc ceea ce mi-ai spus. 10x guys | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |