![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | "Certificate Error"
Salut, am si eu o problema legata de internet de ceva timp, mai exact de vreo 2 luni dar pana acum nu prea am bagat-o in seama pt. ca nu stau asa mult pe calculator. De fiecare data cand intru pe un website unde dau log-in ca sa intru la contul meu imi apare o eroare "certificate error" care ma streseaza la culme pt. ca uneori ori nu ma lasa deloc sa intru pe contul meu ori nu vad toate pagina sitului. Uitati am facut si un screenshot: http://img485.imageshack.us/img485/940/certerroriq1.jpg Faza e ca imi apar cate 4/5 erori de genu asta de fiecare data cand intru pe site, ori ca e el yahoo, ori hotmail ori paypal, aceasi eroare peste tot. Presupun ca am vreun mic virusel prin calculator pentru ca eu nu am schimbat nici o setare nicaieri si din senin apare dracia asta chit ca folosesc firefox 2 ori IE7. Am scanat calculatoru cu mai multi antivirusi si programe gen ad-aware si nu gasesc nimic. As aprecia sfaturile voastre. Multumesc | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cu opera ai incercat?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
nu dar nu cred ca e la de browser ... si daca chiar e de la browser as vrea sa incerc sa solutionez problema nu sa o ocolesc, dar probabil ca o sa faca la fel si cu opera. Nospoe, am formatat hardu recent (din alte motive) dar imediat dupa aceea eroarea a aparut din nou | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Fiecare browser vine cu un set de certificate implicit. Mi-e greu să cred că după reinstalare a început de la sine să facă la fel. Asta implică acţiunea voită a cuiva sau a ceva. Ca să verifici, în Firefox mergi la Tools/Options/Advanced/Encryption/View certificates/Authorities. Ar trebui să ai o listă destul de lungă. Dacă n-o ai, e clară problema. Gîndeşte-te bine dacă nu cumva ai şters tu ceva sau ai dezinstalat pachetul cu certificate din Remove/Add programs. Poate ai un worm sau carcalac care face asta. Încearcă să-ţi faci un profil nou în Firefox. Încearcă Opera. Vezi ce zice la "Examine certificate" la paypal.com sau alte site-uri unde apare mesajul de avertizare. Nu e o problemă normală, oricum. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |