![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Se mai merita instalat celebrul SYGATE FIREWALL?
Exact ca in titlu e intrebarea. Problema, la un prieten, ii aparea un msg- de genu- you have been hacked... I-am bagat Sygate Personal Firewall Pro v5.6 b2808. Din cele 16 Leak Test a trecut cam 10, pe normal settings. Apoi m-a mancat si am bagat Zone Alarm 7, ala noul, Internet Security, consuma 150-200MB, rupe sistemul, booteaza greu,etc. Din cele 16 Leak Test nu trece nici unul. Outpost nu prea merge configurat , cel putin ultimele versiuni, nu merge aproape nimica cu el, omu e noob, deci nu poate sa faca reguli peste reguli. Dasta am ramas la Sygate.... problema este ca nu se mai updateaza. Mai e bun SYGATE in anul 2007? Voi ce ziceti? Sau please o alternativa la el, fara Kaspersky, asta o sa-l cumpar intr-un final pt mine, dar el nu prea are bani... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De ce sa nu fie bun un firewall vechi? Nu e antivirus, sa aiba nevoie de actualizari regulate. Din pacate Sygate are 3 exploituri cunoscute nepatchuite, deci e discutabila optiunea. http://secunia.com/product/254/?task=advisories Oricum, sfat personal: da drumul la firewall-ul din XP. Pune un antivirus bun si la revedere. Daca este un n00b, oricum nu va sti sa interpreteze mesajele unui firewall cum trebuie. Asa ca nu-l ajuta cu ABSOLUT nimic un firewall bun.
__________________ balanced for lean | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |