![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | help me pease:(
acum o saptamana am cumparat un comp nou..are instalat vista 32 bit dar vreau sa instalez xp-ul.cum as putea sa intalez xp-ul ?eu imagine iso de sp2 dar e tras simplu ca fisier deci fara nero.sau as putea sa-l instl fara sa folosesc vreun cd sau disketa cu drivere?mentionez ca am copiat sp2 .iso pe comp i-am facut imagine cu daemon dar nu ma lasa sa il instalez deoarece a o versiue de wonows mai recenta.ma poate ajuta cineva?
__________________ sa nu ai incredere in frane si femei | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
a fost foarte greu sa citesc textul tau . Mai da si tu un separator de propozitie si un enter din cand in cand. De ce nu iti pui nero sau orice alt soft free de tras cd uri ? odta ce ai facut asta... arzi imaginea pe un cd si formatezi partitia cu pricina Nu uita inainte sa faci asta sa iti copiezi datele importante in alta parte si daca tot faci asta partitioneaza discul in 2 partitii una mica de 20 gb ptr windows si alta ptr datele tale... ca daca mai ai nevoie sa reinstalezi windowsul sa nu fi nevoit sa pierzi tot.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu poti instala XP dupa Vista, cand vrei sa ai mai multe sisteme de operare de la Microsoft il instalezi intai pe cel mai vechi, apoi pe cel nou.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |