![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
am eu unul ... StreamRipper se numeste E un plug-in de winamp de fapt si il foloseam in XP. Ascultam posturi radio on-line si inregistram cu el. E facut special pt asa ceva, iti salveaza melodiile intr-un folder, fiecare cu numele lor. (doar pt posturile de radio care afisau numele melodiilor, ca sa stie pana unde iti taie melodie, altfel inregistreaza totul dintr-o bucata) http://sourceforge.net/project/showf...kage_id=135475 si ai uitat sa precizezi ce tip de radio, on-line sau tuner? eu ti-am oferit solutia doar pt on-line, pt tuner ar trebui sa fie mult mai simplu.
__________________ Ymsg: bad_siemens Tel: 0723.265.714 Asus P5B, E6850, 3Gb Geil, 500+250Gb, Asus 8600GTS silent, Lg Lightscribe, TCM wireless kit, Pinnacle PCTV 310e, HP 1350 all-in-one, KME 400W, Samsung 21'', C SB Live 5.1 + Logitech z-5500. on the shopping list: Intel E8400 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Cred că petre căuta pentru înregistrat de la radio "normal". În care caz orice program care poate înregistra ar trebui să meargă. Sunetul de la tunerul radio apare ca line-in sau mic, depinde pe ce cuplezi ieşirea de la el. O pui ca sursă de captură în setările de sunet şi cam asta e.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |