![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Care este cel mai bun pachet de codecuri video?
Ce ar trebui sa instalez ca sa nu mai caut dupa aia codecuri? Momentan am divx-ul si xvidul, dar am unele fisiere video care mi se vad ciudat in bsplayer sau win mediaplayer (se vad ca atunci cand pui la o poza "psyhedelic"), desi vlc-ul le vede bine...Asa ca ma intereseaza fie cateva codecuri care acopera o plaja mare de tot fie un pachet de codecuri stabil si car nu-mi scoate peri albi dupa aia
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
K-lite is my fav. l.e.: pig o fi full of useless crap dar iti permite sa alegi ce instalezi, so no big deal.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. Last edited by Ike; 16-08-2007 at 23:20.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
WM9 codecs Divx play XVID AC3 Cu codecurile astea ma descurc eu si nu am avut probleme pana acum. Codec-pack-urile sunt bune daca esti un pic avansat si stii ce sa instalezi din ele, pentru ca unele chestii din ele nu trebuie instalate.
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
vobsub sau alte variante care-ţi pun subtitrarea peste film şi nu folosesc banda neagră de jos, nu sunt nici de 2 lei vechi. Parcă erai fan MPC. ![]() Şi încearcă tu să convingi pe altu' că nu te uiţi la HD, da, da!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
DIVX Total Pack.
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eh, pacat ca e abandonat si a ramas cu unele buguri. Cum ar fi scrollul slab si probleme cu unele meniuri DVD.
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |