![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema loss !? cstrike 1.6
Configuratie sistem: x2 5600+, video onboard ati radeon xt 1250, placa de baza biostar ta 690g, 3gb ram ddr2 800mhz, soft: counter strike 1.6, furnizor internet, rds-fiberlink. Problema apare dupa 5-10 minute, odata la fiecare 3-4 secunde imi scadeaza, e ca si cum as merge cu alt coechipier in spate. Lag nu am, lathency e undeva pe la 20, loss arata 0, fps 45-50 din cate imi aduc aminte. Am instalat si windowsul, 2 kituri de cs si problema persista. Un admin de pe un server a spus ca am loss. Chiar nu stiu ce sa mai fac, pana la urma cumpar o placa video, o sa imprumut una cat de curand sa vad cum merge. Faza tare e ca in direct 3d imi merge sacadat, chiar nu ma asteptam sa mearga asa cstrikeul...si pe open gl merge dupa cum am spus mai sus. Placa video onboard duce destul de multe jocuri...doom3, stalkler etc.... Care sa fie problema?....am un sistem destul de bunicel si nu-mi merge o petarda de joc pe el.... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Salut, oc la proc chiar nu am de ce sa fac, n-am nici 3x8x6 si nici p2 si pe p2 chiar se misca csu.... Banuiesc placa video de pe placa de baza, am o problema cu direct 3du...nu se misca bine deloc in d3d si e anormal, tot ce-am avut pana acu pe d3d a mers brici, in schimb scartaia treaba pe opengl. Sper sa fac rost de o placa video pe pcie si sa vad cum se misca. Internetul il am de la rds, fiberlink cel mai mare abonament, downloadul merge bine, browsingul la fel....nu vad care-i problema cu csu...de la net. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca sunt probleme cu d3d la placile astea si nu numai, oricum e tare ca merge opengl dar bine ar fi sa mearga amandoua. Am incercat acum si d3d si software, se misca rau de tot in software, sacadeaza din 2 in 2 secunde, mai repede decat pe opengl si in d3d se misca in reluare....asa ca..suspectez placa video, feritiva ca de naiba de 1250xt daca sunteti jucatori de cstrike, in restu jocurilor vad ca merge destul de bine. Ma documentez si o sa postez si aici ca sa stie lumea. Last edited by zeroslasher; 23-08-2007 at 02:12.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |