![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Tocmai ce am facut o mare BOACANA. Incercam sa-i arat cuiva cum se limiteaza accesul la o prtitie si evident ca n-am intrat tocmai unde trebuia. Am dat click dreapta pe partitie si apoi tabul de "Security". Apoi am selectat in lista "Group or user name" "Users(<computer name>\Users" si apoi mai jos la sectiunea "Permissions for users" (pt aceasta categorie "Users(<numele calculatorului>\Users") am ales optiunea "Deny" pentru "Read and execute", "List folder content" si "Read", restul optiunilor ramanand nebifate. Evident ca apoi nu am mai putut accesa acea partitie cu nici un user, mai mult decat atat, am intrat in safemode cu userul Administrator sa incerc sa schimb la loc dar fara succes. Ce este de facut pt a reveni la starea initiala? Multumesc anticipat, astept o rezolvare rapida de la voi fiindca pe acea partitie am cateva fisiere care imi sunt foarte folositoare. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Clic dreapta pe partitie si format.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
, but you can take ownership or change auditing settings.". Cu toate astea apoi lista de "Group or user names" este complet goala, si deci nu pot aduce modificari.Nu vreau sas formatez partitia fiindca am niste date importante pe ea. Ar mai fi varianta recuperarii lor si apoi format, insa preferabil ar fi sa o readuc la starea normala. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Iti da rezolvarea in mesaj: Take ownership. Apoi pui ce permisii vrei. Asta, desigur, in timp ce esti pe contul de administrator. Security > Advanced > Owner > Change owner to...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |