Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-10-2007, 00:49   #1 (permalink)
Registered User

Unhappy Cum imi pot reda accesul la o partitie?

Tocmai ce am facut o mare BOACANA. Incercam sa-i arat cuiva cum se limiteaza accesul la o prtitie si evident ca n-am intrat tocmai unde trebuia. Am dat click dreapta pe partitie si apoi tabul de "Security". Apoi am selectat in lista "Group or user name" "Users(<computer name>\Users" si apoi mai jos la sectiunea "Permissions for users" (pt aceasta categorie "Users(<numele calculatorului>\Users") am ales optiunea "Deny" pentru "Read and execute", "List folder content" si "Read", restul optiunilor ramanand nebifate.
Evident ca apoi nu am mai putut accesa acea partitie cu nici un user, mai mult decat atat, am intrat in safemode cu userul Administrator sa incerc sa schimb la loc dar fara succes. Ce este de facut pt a reveni la starea initiala?
Multumesc anticipat, astept o rezolvare rapida de la voi fiindca pe acea partitie am cateva fisiere care imi sunt foarte folositoare.

DRAGON_S|AY3R is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 02:22   #2 (permalink)
Andyno

Alex2007's Avatar

Clic dreapta pe partitie si format.

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 10:01   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Alex2007 View Post
Clic dreapta pe partitie si format.
ha?!

procedezi la fel... click dreapta pe partitie, alegi optiunea properties, tabul security, debifezi casutele Deny unde este cazul

mhanor is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 12:35   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mhanor View Post
ha?!

procedezi la fel... click dreapta pe partitie, alegi optiunea properties, tabul security, debifezi casutele Deny unde este cazul
Ar fi fost extraordinar daca s-ar fi putut atat de simplu. Insa daca accesez acelasi tab "security" pt partitia respectiva primesc un mesaj: "you do not have permission to view or edit the current permision settings for Local Disk (D, but you can take ownership or change auditing settings.". Cu toate astea apoi lista de "Group or user names" este complet goala, si deci nu pot aduce modificari.

Nu vreau sas formatez partitia fiindca am niste date importante pe ea. Ar mai fi varianta recuperarii lor si apoi format, insa preferabil ar fi sa o readuc la starea normala.

DRAGON_S|AY3R is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 13:28   #5 (permalink)
Registered User

totusi tu intri pe administrator cand vrei sa faci astea? scz de intrebare da noah sunt curios

mAdTYzz is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 13:35   #6 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Iti da rezolvarea in mesaj: Take ownership. Apoi pui ce permisii vrei. Asta, desigur, in timp ce esti pe contul de administrator.

Security > Advanced > Owner > Change owner to...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules