![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Întrebare IE7pro
Am pus IE7pro să-mi blocheze flashurile. Numai că acum in loc de reclamele in flash am câte un foarte frumos bloc galben exact de dimensiunea flashului respectiv. Există vreo modalitate să-mi blocheze flashurile dar să nu-mi mai arate dreptunghiul acela galben (la ad block plus le bloca direct, nu mai afişa dreptunghiuri aiurea unde erau swf-urile). M-am jucat prin setări, dar n-am găsit nimic care să mă ajute.
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sfatul meu: ia Maxthon 2. Ad Hunter ala da mucu la tot... Cu Maxthon 2 pe IE7 si cu Adhunter enabled, zboara browserul. Am testat multe browsere in ultima vreme, iar la viteza le rupe pe toate de departe. Inclusiv pe Firefox cu Fasterfox pus pe Turbo.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
PigBrother, eu vroiam doar sa scap de "chestia aia galbena", nu vroiam sa vad flashurile. diabolik, admuncher am mai folosit. Eu vroiam sa folosesc ad block-ul pentru IE (pe numele lui IE7pro) si sa nu-mi afiseze o mandrete de bloc galben atunci cand blocheaza flashurile. Vroiam sa se comporte ca adblock din mozilla. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai fa-l sa se comporte ca adblock atunci: baga *.swf in lista lui de filtre si aia e.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |