![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| windows vista
Am cumparat un dvd cu vista si vreau sa il instalez asa ca dau sa booteze cu dvdul urmez pasii aia care trebuie facuti bag cdkey si ajung la partea unde ma intreaba unde sa il instalez... si nu imi apare nici o partitie acolo.Am HDD Maxtor 160gb cu 3 partitii dintre care 2 goale de 50 si ceva Gb.CE pot sa fac sa rulez instalarea am incercat mai multe chestii dar nu merge ce are ?Stie cineva ?E de l-a vreun driver sau...raman recunoscator celui care imi spune ![]() Asta imi apare acolo http://img227.imageshack.us/my.php?i...sc00247ga4.jpg | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Probabil ai o placa de baza mai veche si un hard pe sATA pe care nu il recunoaste Vista. Incearca sa incarci de pe un floopy driverul folosit pentru sATA la instalarea XP-ului,eu asa am rezolvat odata pentru cineva cu o placa de baza cu NF2. Succes
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
off topic este chiar asa greu sa te uiti pe pagina de software sa vezi ca al III-lea thread mai jos se cheama tot Windows Vista ? chiar era necesar sa faci unul nou ? on topic trebuie sa citesti ce scrie pe ecran (dupa semnul exclamarii cu galben, deh... iar necesita atentie) si sa faci ce a spus adilmarin, cu mentiunea ca poti sa pui drive-ul si pe un stick usb (in caz ca nu ai floppy)
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Driver, nu drive.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |