![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
a aparut acum vreo 2 zile e este free de testat l-a incercat cineva ?? cum se misca ?? grafica ? suport pt programe si jocuri ? am auzit ca ar fi mult mai bun decat Vista din mai multe motive..Grafica ,viteza..
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu zic ca aparut pentru intel si apare maine sau poimaine si pentru amd..deci merge cam pe orice ..de asta am intrebat..ca ma bate gandul sa il instalez si eu
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Damm...n-are rost OSX pe pc. Iti bati copiii. Vrei OSX iti iei mac, ai pc iti iei Windows! ![]() Ma indoiesc sa mearga din prima pe pc, poate dupa ce crackuiesc astia la greu. Si leopardul din cate stie este facut pentru platforma Intel pentru ca noile mac-uri cu Core2Duo au procesor intel. Si Je a avut un mac. Adik am testat si OS X pe mac si am instalat si pe pc. Si sincer...n-are rost. Nu e acelasi lucru.Apple-ul e mult mai stabil si osx-ul merge f bine doatorita compatibilitatii componentelor (Apple). Pe PC o sa dai de tot felul de dude care iti vor manca zilele, incepand de la "simpla" instalare si pana la instal de aplicatii. So...have phun!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| http://digg.com/tech_news/Leopard_Ha...ard_on_your_PC Se pare ca asa e...Dar raman la ideea ca osx-ul e pe mac si win-ul pentru pc!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Aha ...auzisem d tot felul d probleme cu el la instalare cu ecran albastru si alte erori asa k o sa ma indrept spre un Vista
|
| | #14 (permalink) | ||
|
eu am vazut undeva comparatie intre leopard si vista deci nu e la mine chiftelutza http://www.plugin.ro/articol/Softwar...ows-Vista.html
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Managementul Apple incepe sa dea roade. way to go marule! dar nici Vista nu e de lepadat, e un SO bunicel, la inceput insa. Consider ca mananca inutil multe resurse totusi. As incerca Leopardu` asta pt PC-uri da` parca mi-e greu sa pierd atatea date pt un moft, mai astept pareri. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
In ce sens da roade? Ca in septembrie pana si detestatul Vista statea mai bine, ca sa nu zic de Linux care ii cam sufla in ceafa. ![]() http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pigbro: totusi ia si in considerare pretul de achizitie al unui mac si cel al unui pc obisnuit. oricum: leopardul se misca mult mai bine decat tiger la un imac cu core2duo de 2GHz. si nu mananca atatea resurse ca vista.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |