![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cel Mai Bun Sistem De Operare!!!!
deci nu ma injurati si nu ma luati peste picior vreau sa aflu doar cateva pareri!!! daca sa mai deschis un thread asemanator imi pare rau si rog admin ul sa stearga thread ul meu..... asa sa revenim eu am o porcarie de win xp sp3 (piratat si imi sacadeaza rau totul) care ar fi cel mai bun sistem de op si pt programe si pt jocuri.... as fi vrut sa mi bag un linux dar nu am mai lucrat pe el si am auzit ca nu e nici pe departe asemanator cu un win asa ca unde nu cunosc nu ma bag..... ce imi recomandati????? multumesc anticipat!
__________________ Proud to be a GC member!!!! vand claxon de avion!!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cred ca e versiunea aia "sp3vista" cu un nisan skyline la incarcarea winului? - ala e un xp chior modificat de vreun pasionat. ca sisem pamantean xp sp2 ar fi foarte ok pt majoritatea. daca vorbim pe chestii complexe, specifice.. atunci fiecare SO are avantaju lui.. linuxu e stabil.. etc dar nema jocuri pe el.. dar pt server e ideal. desi nu cred ca e cazul sa vorbim despre asa ceva. ia un win mai putin masluit.. sa fie normal, fara aportul unui gigel tweaker de win-uri. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
asi ala cu skyline ul e SO ul meu.....lam tot instalat ca e destul de usor de instalat (adica nu mai cere drivere are maj prog instalate deja) dar merge f prost si tocmai am luat un calc de la un prieten care e de 4 ori mai bun decat rapciuga mea dinaite si tot asa se misca pe SO ul asta (intel p4 la 2.6 , 1 gb ram , 128 placa video..si ce aveam eu inatie era un amd la 1k 384 ram si placa video de 64 si pe calcu nou se misca identic ca pe ala vechi) deci un xp cu sp2 ar fi ideal nu? pt jocuri si theme de win si tot felul de nebunii care iti omara ramul(dar nu in halul in care mi l omoara sp3 asta)
__________________ Proud to be a GC member!!!! vand claxon de avion!!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
SP3 ala era bun, doar avea o droaie de codecuri instalate si imi bloca tunneru tv. PT jocuri DirectX11 si fullsuport shader5 baga Linux GeexBox http://www1.geexbox.org/releases/1.1....1-en.i386.iso
__________________ ![]() | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| ala sa fie bun? avea o thema de win si in rest era un mare rahat. a zburat in juma de ora dupa ce l-am instalat. si plus ca nu e SP3, asa ii zice pe net(DC), dar e tot sp2, sau chiar sp1 nu mai stiu. E un win tweak-ait de vreunu cu impresii de mare programator (nu ca eu as fi, dar winul ala e crap)
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara |
La şcoală mă întrebau colegii (cei care habar n-aveau) dacă am win-ul nou, SP3 ![]() Le-am explicat de nu ştiu câte ori că nu există (la acea dată încă nu apăruse), dar le-a intrat pe o ureche şi le-a ieşit pe alta. BTW, SP2 e cea mai bună opţiune la ora actuală, dacă nu vrei DX10 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |