![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HELP- cont de yahoo
am si eu o problema. BIG ONE. eram azi pe mess primesc un mail si dau pe iconita sa imi deschida mailu in browser. il deschide ma uit sterg inchid tabul. Dupa 2-3 min alt mail, fac acelasi lucru. Dar de data asta nu ma baga in mail ci in screenul de login. Ma mir ca de obicei te baga direct. Zic whatever, bag id-ul, parola ( in tot timpu asta eram conectat pe mess ) imi zice invalid user or password. WTF ? Incerc de inca vreo 3 ori, nu merge. Intru pe yahoo.com acolo imi arata ca sunt logat. Cica welcome qpmk.. Zic ca o fi vreun bug. Dau sign out la mess si inchid browserul. Deschid iar messu, bag idul, parola si cucu. Nu merge sa ma conectez. Asa e de la ora 8 fara ceva. Turbez, am nevoie de kakatul ala de mess. Alta problema enorma. La datele personale nu am bagat datele reale. E facut idul prin 2001 si am bagat datele la plesneala, deci un recover password nu pot sa fac. A mai patit cineva ceva de genu ? E o chestie temporara ? Mi-a skimbat cineva parola ? ( cam greu daca nici macar eu nu stiu datele introduse iar parola are vreo 19 caractere... __________________
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
asta era o metoda de furat parole. cineva cumpara un domeniu care sa aiba yahoo in nume, gen mailyahoobla.com, copia pagina de de logare de la yahoo si ascundea in ea un script care sa ii trimita pe e-mail ce username si parola baga respectivul. dar poate tu n-ai patit asa, nu stiu...
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Mda, suna a parola furata. Data viitoare citeste mai atent adresa pe care esti, nu te lua doar dupa pozele cu Yahoo de pe pagina de login, ca alea sunt banal de replicat. Felicitari, tocmai te-ai alaturat grupului select al celor care au pierdut contul de Yahoo... Sanse de recuperare ? Foarte mici, aproape zero.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
si ce daca avea https... uite cu adresa asta fura cineva parole la greu: http://yahoo.accountservice.dnyp.com/smb/index.html (nu, nu mai merge). deci e usor sa bage niste yahoo-uri in url
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
phising .... de aia au introdus codul ala de securitate pe pagina de login
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
rautate , ii schimba parola si il uita pe undeva dupa
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
nu am citit asta... sunt screenuri de phising pentru toate tipurile de email. nu trebuie decat sa le dai add la email si sa speri ca receptorul e o blonda (no offense)... eu zic sa nu mai speri multe de la contul ala. da un mesaj la toate persoanele cunoscute cu noua ta adresa de email.... ![]() ...dar poate ai noroc si e ceva temporar. yahoo are o infinitate de servere. probabilitatea sa se defectat vre-unul e destul de mare. eu am patit asta la UPC. le-au trebuit 2 saptamani sa rezolve problema si sa am din nou acces la adresa aia de email. imi dadea cont sau parola incorecte.
__________________ Intel MB: GA-P35-DS3 Gigabyte Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Neah , no chance ... am primit si eu o adresa de genu unde am bagat parola de vreo 2-3 ori si adio contu , plus inca 2 prieteni care au primit mass dupa de pe contu meu
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2007 |
urat! fix acelasi lucru i s-a intamplat unui prieten acum 1 sapt....si baiatul stie sa se protejeze..... Le-a trimis mail astora de la yahoo....si a reusit sa-si salveze mail-urile din inbox,dar a trebuit sa-si faca alt cont... Who's next ? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |